1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών, σκοπευτήριο Μαλακάσας 10.06.2018

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ενημερώνει τα μέλη της ότι, θα διοργανώσει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την 10/06/2018 στο σκοπευτήριο Μαλακάσας και θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (helathpo@otenet.gr) τη σχετική αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 30/05/2018.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΣΚ.Ο.Ε. και να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα μία ώρα πριν την επίσημη ώρα έναρξης αυτού. Κατά την διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν οι επίσημοι κανονισμοί της Ομοσπονδίας.

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ-ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν τόσο στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ όσο και στον Αντιπρόεδρο της Α.Ε.Α.Ε. Αστυνόμο Β΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο στο τηλέφωνο 6983458252.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top