1 χρυσό και 1 ασημένιο ο Τσώνης Διογένης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ατόμων με αναπηρία

Κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 04 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2021. Στο εν λόγω Πρωτάθλημα έλαβε μέρος ο αθλητής μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Διογένης Τσώνης εκπροσωπώντας παράλληλα με την Ένωσή μας και το Σύλλογό του Ελπίδα. Ο ανωτέρω καταθέτοντας τεράστια σωματική και ψυχική δύναμη κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία 100μ. πρόσθιο ανδρών (κατηγορία sb9).

Κατά το χρονικό διάστημα από 09 έως 11 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021. Ο αθλητής μας κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα ακόντιο ανδρών (κατηγορία 57) και την 3η θέση στο αγώνισμα δίσκος ανδρών (κατηγορία 57)

Η συνολική συγκομιδή του αθλητή μας Διογένη Τσώνη, ενός χρυσού και ενός ασημένιου μεταλλίου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, μας έκανε υπερήφανους.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζουμε τη στήριξή μας σε όλους τους συναδέρφους που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να κατακτήσουν τους στόχους του μέσα από τις δυσκολίες της ζωής.
Θερμά συγχαρητήρια Διογένη!

Scroll to Top