10ος Τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης 2016-2017

Την Δευτέρα 08 Μαΐου 2017 έλαβε χώρα ο τελικός του 10ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό βιοκλιματικό γυμναστήριο του Δήμου Βύρωνα «ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» και οι φιναλίστ ήταν η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης και η ομάδα του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 90-74.

Αξίζει να σημειωθεί και να καταγραφεί και η ιστορική σημασία του αγώνα καθόσον η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης κατέκτησε το όγδοο Κύπελλο στην ιστορία της και η ομάδα του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχθηκε ύστερα από ομόφωνη της διαιτητικής τριάδας, ο αθλητής του Α.Τ. Πεντέλης ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Αθανάσιος.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Τ. Πεντέλης: Προπονητής Ντακούλιας

Αθλητές: Γεωργοπαπαδάκος, Μαλούκος, Δουβλαντώνης, Κοθράς Παντ., Χριστοφάκης, Καϋμενάκης, Νίκου, Χωματάς, Γάτος, Τζατζάκης, Κωτούλας, Βελιζιώτης

Γραφ. Τύπου και Δημ. Σχές. του Υπ. Πρ. του Πολίτη: Προπονητές Πόπωλης & Κουτσούμπας,

Αθλητές: Πατσιούρας, Λιώσης, Ορλώφ, Πόπωλης, Μπαρίνης, Χατσέρας, Κουτσούμπας, Καλύβας, Καββαδίας, Κουλουμέντας, Κορακάκης, Πανόπουλος

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρ., ΤΣΑΤΣΗΣ Θ. και ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ Δημ.

Άπαντες τόνισαν την επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του 10ου Τελικού Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ως εκπρόσωπος του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Α/Δ΄ κ. ΚΡΙΚΟΣ Λουκάς, υπηρεσιακοί και μη παράγοντες καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τόσο τον κ. Διευθυντή του Γραφείου Τύπου όσο και τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου και δεσμεύτηκε πως η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα στηρίξει οποιονδήποτε αστυνομικό αθλητή θελήσει να αθληθεί σε εγχώριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σεβόμενος τους στόχους και τον σκοπό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top