10ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου, 2021-2022

Σε έναν πολύ δυνατό και συναρπαστικό Τελικό η ομάδα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής  νίκησε την ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής και κατέκτησε το 3ο Σερί Κύπελλο Φιλίας Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, αυτό δεν επηρέασε καθόλου τις δύο ομάδες απολαμβάνοντας έναν αμφίρροπο Τελικό με δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε η ομάδα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής σκοράροντας το τέρμα που καθόρισε και το τελικό σκορ, έπειτα από σουτ του Παγάνη Β. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΔΙ.ΑΣ Ν/Α Αττικής πίεσε με σκοπό την ισοφάριση που θα οδηγούσε τον Τελικό στην διαδικασία των πέναλτι, με αποκορύφωμα το δοκάρι λίγο πριν τη λήξη του Τελικού, που όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Η κάτοχος του τροπαίου έχοντας την εμπειρία των τελικών κράτησε το 1-0 υπέρ της μέχρι το τελικό σφύριγμα από την διαιτητή κα. Στεφανοπούλου.

Η ομάδα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής πλέον με τις -3- σερί κατακτήσεις είναι ένα βήμα μακριά από την ισοφάριση του ρεκόρ των τεσσάρων σερί κατακτήσεων του πολυνίκη του θεσμού του Κυπέλλου Φιλίας, Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον 10ο Τελικό Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου οι : ο Διοικητής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος Δόσχουρης, ο Υποδιοικητής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος Κωστής, Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζωγράφου κος Θώδας Βασίλειος και ο Αντιπρόεδρος του  Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου κ. Αλεξανδρής Κωνσταντίνος.

Πολύ καλή χαρακτηρίστηκε η διαιτητική ομάδα των Στεφανοπούλου Ευαγγελίας, Τσαγανού Δήμητρας, Αλεξοπούλου Αλεξίας και Γαλάνη Παναγιώτας.

Συνθέσεις ομάδων :

ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής: Καφαράκης, Μπαρλαμπάς, Βέρρας, Αραμπατζής, Νάσιος, Καρδάμης, Πεχνιβανίδης, Κατσαρός,  Τζιράκης Π., Τζιράκης Α., Καριώρης. Αγωνίστηκαν και οι: Τάκης, Βρακατσέλης, Νικολόπουλος, Προβυδάκης, Θάνος, Λιάσκος, Κατσαβριάς, Λαλές.

Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής (Παγάνης Χ.) Παπαμιχαήλ, Παγάνης Β., Τιπέλης, Μυτιληναίος, Αρσενίδης, Νικολάου, Παγάνης Π., Καριοφύλλης, Παχαχρήστος, Πετράκης, Βαρέλας. Αγωνίστηκαν και οι: Ορφανός, Κυριακόπουλος, Πάϊρας, Δημητρακόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Σώκλας, Παπακωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Δαρδαμάνης, Ζλατινούδης.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ποδοσφαίρου για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου, όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εν θέματι διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης δεν ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top