10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών

Γνωρίζεται στα μέλη μας ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να λάβει συμμετοχή, με πέντε (5) άνδρες αθλητές και δύο (2) γυναίκες αθλήτριες στο 10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών, το οποίο θα λάβει χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 31 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου 2022, στην πόλη Münster στη Γερμανία. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της Γερμανίας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκή Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών.

Το σύνολο των ανωτέρω συμμετοχών θα προκύψουν μέσα από προκριματικούς αγώνες, σε συνδυασμό με προγενέστερη αγωνιστική επίδοση σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με τις αντιπροσωπευτικές ομάδες αντισφαίρισης της Ένωσής μας. Οι προκριματικοί αγώνες  θα διεξαχθούν στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 25 έως και 27 Μάϊου 2022 και πρωινές ώρες. (09.00-14.00).

Ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί – μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, που προτίθενται να λάβουν μέρος στους ανωτέρω προκριματικούς, παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως και την 16η Μαΐου 2022, αποστέλλοντας τα στοιχεία τους (Βαθμό, μητρώο, ονοματεπώνυμο, υπηρεσία και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας) καθώς και πρόσφατη ιατρική βεβαίωση από ιατρό καρδιολόγο ή παθολόγο (υπηρεσιακό ή ιδιώτη) που να αποδεικνύει πως μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους, δηλώνοντας την επιθυμία συμμετοχής τους, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου helathpo1990@gmail.com.

Λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία των προκριματικών αγώνων θα ανακοινωθούν μετά το πέρας λήξης υποβολής των συμμετοχών.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6940716645.

Γνωρίζεται επίσης ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2022 προγραμματίζεται να διοργανωθεί το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών στην Αττική. Σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Scroll to Top