10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης 15-17.09.2016

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει για τη γενικότερη ανάπτυξη τόσο των ομαδικών όσο και των ατομικών αθλημάτων διοργάνωσε το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στη Βουλιαγμένη Αττικής από τις 15/09/2016 έως και 17/09/2016.

Έχοντας ανά χείρας την ρακέτα οι αθλητές έδωσαν ο καθένας την δική του μάχη για μία θέση στο βάθρο των νικητών. Το ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών άφησε υποσχέσεις για ακόμα πιο δύσκολες αναμετρήσεις στο μέλλον.

Στο ανωτέρω Πρωτάθλημα συμμετείχαν αστυνομικοί που προσήλθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίοι βρέθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου γεγονός που συνετέλεσε στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειρίας και γνώσης πάνω στο αστυνομικό αντικείμενο. Συνολικά συμμετείχαν τριάντα εφτά (37) άνδρες και πέντε (5) γυναίκες.

Στην κατηγορία των ανδρών στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Δ/Α΄ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ιωσήφ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Υπ/κα ΜΑΚΡΙΔΗ Στέφανο. Την τρίτη θέση κατέκτησαν ο Υ/Α΄ ΣΙΑΦΛΑΣ Βασίλειος και ο Αρχ/κας ΣΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος.

Αποτελέσματα ανδρών

Στην κατηγορία των γυναικών στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Αστ/κας ΚΑΤΣΙΜΠΑ Αφροδίτη αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ε.Φ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Ζωή. Την τρίτη θέση κατέκτησαν η Υ/Α΄ ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΥ Αικατερίνη και η Αστ/κας ΜΠΟΥΡΛΩΤΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΊΑ.

Αποτελέσματα γυναικών

Μαζί με τους φιναλίστ, όλοι οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στο τουρνουά κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών. Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης οι νικητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια ως ανταμοιβή για την επίτευξη της νίκης τους.

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Από την διεξαγωγή του 10ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης αλλά και των προηγούμενων αναμετρήσεων θα συγκροτηθεί, ύστερα από βαθμολογία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στα επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αστυνομικών καθώς και σε άλλα τουρνουά που θα διεξαχθούν ανά την Ελλάδα.

Το τουρνουά αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Τεό ΜΟΥΣΑΒΕΡΕ για την παραχώρηση των γηπεδικών του εγκαταστάσεων καθώς και για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή του προσφορά στην Ένωσή μας, στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Αρχ/κα ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιο και Υ/Α ΝΤΖΟΥΦΡΑ Γεώργιο για το έργο και την προσφορά τους στο πρωτάθλημα αυτό και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς για την στήριξή τους.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης έχει καταστεί θεσμός αφού τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται κατά τους θερινούς μήνες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κρίνεται ικανοποιητικός για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης.  Οι αθλητές της αντισφαίρισης φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Scroll to Top