10ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών, Βάρνα Βουλγαρία, 24-31 Μαΐου 2017

Σας γνωρίζουμε ότι κατά το χρονικό διάστημα 24-31 Μαΐου 2017 η αντιπροσωπευτική ομάδα πετοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών έλαβε μέρος στο 10ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών το οποίο έλαβε χώρα στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Κατά την άφιξη της αποστολής την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 η αποστολή πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία της διαπίστευσης. Η αντιπροσωπευτική ομάδα μας κληρώθηκε στον 2ο όμιλο της τελικής φάσης με αντιπάλους τις αντίστοιχες του Βελγίου, Αυστρίας και Γαλλίας.

Την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν οι αγώνες με πρώτη αντίπαλο το Βέλγιο, από το οποίο ηττηθήκαμε με 1-3 σετ. Στη 2η αγωνιστική του ομίλου μας, νικήσαμε την αντίστοιχη της Αυστρίας με 3-0 σετ. Στην 3η αγωνιστική ηττηθήκαμε από την αντίστοιχη της Γαλλίας με 3-0 σετ, τερματίσαμε στην τρίτη θέση του ομίλου και αποκλειστήκαμε από την ημιτελική φάση. Για τις θέσεις 5-8 αγωνιστήκαμε με την αντίστοιχη της Σλοβακίας και ηττηθήκαμε με 2-3 σετ, ενώ για τις θέσεις 7-8 νικήσαμε την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας με 3-0 σετ , κατακτώντας την 7η θέση.

Τα μέλη της αποστολής : Ιωάννης ΓΡΙΜΜΑΣ Αρχηγός Αποστολής, συνοδοί : Γεώργιος ΖΑΧΑΡΗΣ, Γρηγόριος ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ, Αχιλλεύς ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ, διαιτητές : Αλέξανδρος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, Γεώργιος ΒΕΛΩΝΗΣ.

Οι αθλητές της αποστολής : ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Προπονητής), Δημήτριος ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ, Θεοδόσιος ΒΑΡΒΕΡΗΣ, Χρήστος ΤΣΙΑΜΗΤΑΣ, Κωνσταντίνος ΤΕΜΕΛΟΥΔΗΣ, Βασίλειος ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ, Χαράλαμπος ΜΟΥΣΙΚΑΣ, Αθανάσιος ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ, Δημήτριος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Γεώργιος ΜΗΤΣΙΑΚΗΣ, Αντώνιος ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Δημήτριος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Παναγιώτης ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρουν τα μέλη της αποστολής που συμμετείχαν στην αποστολή τα οποία απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκόμενων για την παρουσία τους κερδίζοντας ταυτόχρονα τον σεβασμό των αντιπάλων.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και την Διεύθυνση Επικοινωνίας / Α.Ε.Α. για την έμπρακτη στήριξη των προσπαθειών μας.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο, και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους της Ένωσής μας όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές.

Scroll to Top