10ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αντισφαίρισης αστυνομικών στην πόλη Münster της Γερμανίας, 31-07/07-08/2022

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Γερμανίας διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.) κατά το χρονικό διάστημα από 31 Ιουλίου έως και 07 Αυγούστου, το 10ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης αστυνομικών στο Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης της πόλης Münster.

Στους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των επίσημων αθλητικών ενώσεων αστυνομικών της Αυστρίας, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Τσέχικης Δημοκρατίας, της διοργανώτριας αρχής Γερμανίας, της Ελλάδος, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Σλοβακίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν στις κατηγορίες απλό ανδρών, απλό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και μεικτό.

Επιτυχία αποτέλεσε η είσοδος αρκετών αθλητών μας στην οκτάδα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα : Ιωσήφ Αγγελάκης (απλό ανδρών θέση 5/8),  Κωνσταντίνα Καρκάνη (απλό γυναικών θέση 5/8), Ιωσήφ Αγγελάκης / Ανδρέας Λίβανος (διπλό ανδρών θέση 5/8), Κωνσταντίνα Καρκάνη / Αφροδίτη Κατσίμπα (διπλό γυναικών θέση 5/8), Ευστράτιος Κουτούφαρης (απλό ανδρών, αγώνες κατάταξης θέση 5/8), Αφροδίτη Κατσίμπα (απλό γυναικών, αγώνες κατάταξης θέση 5/8). Αξιοπρόσεκτες ήταν και οι επιδόσεις των αθλητών Ιωάννη Τσατσάνη και Φώτη Μπουτόπουλου (διπλό ανδρών θέση 9/16).

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας συγχαίρουν τα μέλη της αποστολής που συμμετείχαν στο εν θέματι Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τα οποία απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκόμενων για την παρουσία τους κερδίζοντας ταυτόχρονα τον σεβασμό των αντιπάλων.

Τα μέλη της αποστολής αποτέλεσαν οι κάτωθι :

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας Αρχηγός Αποστολής, ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος Αρχηγός Ομάδας, ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ Θωμάς Συνοδός, Αθλητές και αθλήτριες : ΛΙΒΑΝΟΣ Ανδρέας, ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗΣ Ευστράτιος, ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Φώτιος, ΚΑΤΣΙΜΠΑ Αφροδίτη, ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ Ιωάννης, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ιωσήφ, ΚΑΡΚΑΝΗ Κωνσταντίνα.

Ευχαριστούμε επίσης για τη συνεργασία : τον Δήμο Παπάγου Χολαργού, τους Ομίλους Αντισφαίρισης Αμαρουσίου και Βουλιαγμένης για τη μεταξύ μας αγαστή συνεργασία στα πλαίσια των αγωνιστικών προπονήσεων των αθλητών μας.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την έμπρακτη στήριξη των προσπαθειών μας.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Φωτογραφίες – Πηγή  https://muenster.polizei.nrw/artikel/photo-gallerys-fotogalerien

Scroll to Top