10ο Πρωτάθλημα και 8ο Κύπελλο Φιλίας Ποδοσφαίρου 8Χ8

Γνωρίζεται στα μέλη μας ότι,  η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 10ο Πρωτάθλημα και 8ο Κύπελλο Φιλίας ποδοσφαίρου 8 επί 8, Αστυνομικών Υπηρεσιών  Αττικής, η έναρξη του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 01 Απριλίου 2019.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:30 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, είσοδος από Πύλη Μνημείου) θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Όσες εκ των Υπηρεσιών επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να μας ενημερώσουν εγγράφως, γνωρίζοντάς μας σχετικά τα στοιχεία του υπευθύνου της ομάδας  (ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας). Οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να παρευρεθούν στην ανωτέρω συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούν να απευθύνουν στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά λεπτομέρειες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ομάδων θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο έως την  Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής εφοδιάζεται από την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπευθύνων, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, ( Α.Γ.Μ.Σ. , Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται )  και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από υπηρεσιακό ή ιδιώτη ιατρό, παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν με τους  ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο 6976856942, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη 6906191804, και ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο 6976366201.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top