11ος Τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης – 2017-2018

Σας γνωρίζουμε ότι, την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018 έλαβε χώρα ο τελικός του 11ου κυπέλλου καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Γίνεται μνεία ότι για τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του εν θέματι αγώνα υπήρξε καταλυτική συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Δημήτριου ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ και του Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας κ. Άκη ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ καθώς και άλλων τοπικών φορέων.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων με τη συμμετοχή των ομάδων του Α.Τ. Πεντέλης και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.  Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα για πρώτη φορά σε πόλη της Περιφέρειας. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 80-64.

Αξίζει να σημειωθεί και να καταγραφεί και η ιστορική σημασία του αγώνα καθόσον η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης κατέκτησε το ένατο κύπελλο στην ιστορία της.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχθηκε ύστερα από ομόφωνη απόφαση των δύο προπονητών, ο αθλητής του Α.Τ. Πεντέλης ΚΟΥΠΙΔΗΣ Θεμιστοκλής.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Τ. Πεντέλης: Προπονητής ΓΡΙΜΜΑΣ Ι. & ΦΟΡΟΣ Χ.

Αθλητές: ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ Σ., ΧΩΜΑΤΑΣ Θ., ΓΑΤΟΝ Ν., ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ Δ., ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ Χ., ΤΣΟΥΤΣΟΣ Ν., ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗΣ Α., ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ Α. ΚΟΥΠΙΔΗΣ Θ., ΚΟΘΡΑΣ Π. ΚΩΤΟΥΛΑΣ Δ. ΜΑΛΟΥΚΟΣ Δ.

Δ.Α.Ε.Α.: Προπονητής ΔΡΑΓΑΝΗΣ Θ.

Αθλητές: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΗΤΡΙΤΖΙΚΟΣ Δ., ΤΣΕΛΕΠΗΣ Δ., ΚΙΟΥΤΟΥΚΤΣΗΣ Κ. ΔΡΑΓΑΝΗΣ Θ., ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ Χ., ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΟΥΔΗΣ Γ., ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Φ., ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. ΔΗΜΟΥΛΑΣ Ι. και ΚΥΡΙΤΣΗΣ Α. από το σύνδεσμο Τρικάλων.

Άπαντες τόνισαν την επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του 11ου τελικού κυπέλλου καλαθοσφαίρισης.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων & Υπηρεσιών κα. Σοφία ΑΛΕΣΤΑ, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε. κος Βασίλειος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ, η τέως Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας κα Έφη ΛΕΒΕΝΤΗ, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ΄ Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων Α/Α΄ Ιωάννης ΤΣΙΩΛΗΣ, και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υ/Α΄ ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Τρικκαίων καθώς και τους τοπικούς φορείς για την στήριξη και την προσφορά του στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όσο και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές και των δύο ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου και δεσμεύτηκε πως η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα στηρίξει οποιονδήποτε αστυνομικό αθλητή θελήσει να αθληθεί σε εγχώριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σεβόμενος τους στόχους και τον σκοπό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top