11ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου 11Χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής.

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα με πολλές συγκινήσεις η ομάδα της Υπ/νσης Αποκατάτασης Τάξης  νίκησε την αντίστοιχη της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής και κατέκτησε το Κύπελλο Φιλίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στις 6 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Γήπεδο Ζωγράφου.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπάλων είχε αρκετές καλές φάσεις. Στην πρώτη από αυτές, η ομάδα της Υ.Α.Τ. ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με γκολ του Μίμαρου μόλις στο 7΄ λεπτό με αποτελέσμα να επιβάλει τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο δημιουργόντας πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση συνεχίστηκε πλην όμως ο τερματοφύλακας Μαμάης της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα κάνοντας τουλάχιστον πέντε σωτήριες επεμβάσεις ενώ αλλές δύο φορές στάθηκε τυχερός με τη βοήθεια των δοκαριών. Τελικά στο 60΄ λεπτό ο Γεωργίου με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την Υ.Α.Τ. Η ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής προσπάθησε και πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ πλην όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Υ.Α.Τ. με σκορ 2-0.

Η ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής αφιέρωσε την φετινή της πορεία και τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη μνήμη του Αστυνομικού Κουκουβίνου Ιωάννη που μας άφησε τόσο πρόωρα. Μετά τη λήξη του αγώνα ενώ το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη παρέλαβε ο Κριπιντήρης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου μεταξύ άλλων, η Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Γκελεστάθη Ιωάννα, ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Πάκος Δημοσθένης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζωγράφου Μετικαρίδης Θεόδωρος.

Συνθέσεις ομάδων :

Υ.Α.Τ. (ΣΦΥΡΛΑΣ) ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, ΚΡΙΠΙΝΤΗΡΗΣ,  ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΙΜΑΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΜΠΟΥΤΑΣΗΣ

Αγωνίστηκαν και οι: ΛΙΑΚΟΣ,  ΤΖΙΝΤΗΣ,  ΚΛΙΑΜΠΑΣ, ΣΑΚΚΑΣ

ΔΙ.Α.Σ. Β/Α Αττικής ( ΜΠΑΚΑΛΟΥΛΗΣ)  ΜΑΜΑΗΣ,  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ,  ΜΟΥΖΟΣ, ΜΠΡΑΒΑΚΟΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΤΗΛΕΦΡΑΦΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΑΣ,  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,  ΚΤΙΣΤΗΣ

Αγωνίστηκαν και οι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ, ΟΤΕΜΠΕΡΗΣ,  ΧΑΒΟΣ,  ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ, ΛΟΥΛΑΚΟΥΔΗΣ, ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Διαιτητές Αγώνα Ζέστας / Κουρκουνάσιος-Καρακελές/Πεππές.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δήμο Ζωγράφου για την παραχώρηση του γηπέδου και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ποδοσφαίρου για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του τελικού Φιλίας, όλους τους αθλητές και τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση ποδοσφαίρου για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023γ ια την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top