11ος Τελικός Super Cup Ποδοσφαίρου 11χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών Ελλάδος.

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος την 30 Μαΐου 2023 διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» τον 11ο Τελικό Super cup Ποδοσφαίρου 11χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών Ελλάδος. Οι δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν ήταν οι νικήτριες του πρωταθλημάτων του 2022 σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα, ήτοι η Δ/νση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και η  Δ/νση Αερολιμένα Αθηνών.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με εκατέρωθεν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Το σκορ άνοιξε η γηπεδούχος ομάδα της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης στο 78 λεπτό με ωραίο πλασέ του Κυριζάκη το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα από εκατό και πλεόν θεατές. Η ομάδα της Δ/νσης Αερολιμένα Αθηνών αντέδρασε πολύ γρήγορα και σε τέσσερα λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ του Ντόσκα. Ο αγώνας  έληξε με σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια και οδηγήθηκε στην παράταση όπου η ομάδα της Δ/νσης Αερολιμένα Αθηνών έμεινε με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τσίκλου με κόκκινη κάρτα. Η ομάδα της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης πίεσε για το γκολ όπου θα την οδηγούσε στην πολυπόθητη νίκη και έχασε μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα όπου το δυνατό σουτ του Κυριζάκη έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Εν τέλει το παιχνίδι οδηγήθηκε στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι  όπου η Δ/νση Αερολιμένα Αθηνών ήταν πιο εύστοχη και με σκορ 5-3 κατέκτησε το τρόπαιο, το οποίο σήκωσε ο αρχηγός της ομάδας Γκαγκαστάθης ο οποίος ανακυρήχθηκε και πολυτιμότερος παίχτης.

Η Δ/νση Αερολιμένα Αθηνών κατέκτησε στην παρθενική της συμμετοχή το τρόπαιο ενώ η ομάδα της  Δ.Α. Αλεξανδρούπολης δεν τα καταφέρε στην τρίτη της συμμετοχή σε τελικό να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο οποίος και απένειμε το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα και ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Διευθυντής Τσιάρας Λάμπρος ο οποίος και απένειμε το τρόπαιο στη δευτεραθλήτρια ομάδα.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου ΓΙΑΛΑΜΑΣ Χρυσοβαλάντης, ο Αναπλ. Γενικού Γραμματέα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος, αρκέτα μέλη των ανωτέρω ενώσεων καθώς και πλήθος κόσμου.

Συνθέσεις ομάδων :

Δ/νση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολη: Σ.Φ.Ο.Χ. ΛΑΖΙΔΗΣ, Υ/Β ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ, Σ.Φ. ΡΑΛΛΗΣ, ΑΡΧ/ΚΑΣ ΔΡΟΣΙΔΗΣ, ΥΠ/ΚΑΣ ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ, Σ.Φ. ΑΛΕΞΑΚΟΥΔΗΣ, Σ.Φ. ΜΠΟΡΑΣ, Σ.Φ.  ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ, Σ.Φ.  ΚΥΡΙΖΑΚΗΣ, Σ.Φ.  ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ, Σ.Φ.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Αγωνίστηκαν και οι: Σ.Φ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ, Σ.Φ. ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ, Σ.Φ. ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ, Σ.Φ. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ, Σ.Φ.Ο.Χ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Σ.Φ.Ο.Χ. ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ, Σ.Φ.Ο.Χ. ΓΚΑΚΙΟΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΓΥΛΟΣ.

Προπονητής: ΑΡΧ/ΚΑΣ ΠΕΤΚΙΔΗΣ – Γεν. Αρχηγός: ΑΡΧ/ΚΑΣ ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ

Δ/νση Αερολιμένας Αθηνών: ΑΡΧ/ΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΜΠΑΣΑΝΟΣ, ΑΝΘ/ΜΟΣ ΚΑΡΥΚΗΣ, ΥΠ/ΚΑΣ ΓΙΟΥΒΡΗΣ, ΑΡΧ/ΚΑΣ ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗΣ, ΥΠ/ΚΑΣ ΝΤΟΣΚΑΣ, Σ.Φ. ΧΡΥΣΙΝΑΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ, Σ.Φ. ΤΣΙΚΛΟΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΜΠΑΝΤΗΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΖΙΑΓΚΟΣ.

Αγωνίστηκαν και οι: ΑΣΤ/ΚΑΣ ΤΟΥΛΟΥΜΤΣΗΣ, ΥΠ/ΚΑΣ ΚΟΥΡΟΥΒΑΚΑΛΗΣ, ΥΠ/ΚΑΣ ΚΑΡΑΣ, Σ.Φ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ε.Φ. ΤΣΟΡΛΙΑΝΟΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΠΙΚΟΣ, Σ.Φ. ΚΙΤΣΟΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Προπονητής: ΑΡΧ/ΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – Γεν. Αρχηγός ΑΡΧ/ΚΑΣ ΒΡΕΝΤΑΣ

Διαιτητές Αγώνα: Νασιούλης / Παλαιογιάννης-Σουμιλένκο

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δήμο Αλεξανδρούπολης για την παραχώρηση του γηπέδου και να συγχαρούν όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εν θέματι διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top