11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης 03-05.05.2019 στη Θεσσαλονίκη

Γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα διοργανώσει το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών κατά το χρονικό διάστημα 3 – 5 Μαΐου 2019 στο Multisport Indoor Club στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες Αστυνομικοί, Συνοριακοί Φύλακες, Ειδικοί Φρουροί που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι Αστυνομικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν είτε μέσω φαξ στο 2310548418, είτε μέσω mail στο aeae.pbe@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 και ώρα 23:59 .Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα κάτωθι:

  • Open Ανδρών
  • Open γυναικών

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις του Multisport Indoor Club προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για κάθε κατηγορία από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνισθεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ιατρό ή κάρτα υγείας αθλητή, τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απόλυτα υγιής.

Έχει ληφθεί μέριμνα από τη μεριά μας, να υπάρχει κατά τη διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων ιατρικών περιστατικών. Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του εν θέματι τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι Αστυνομικοί μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του Πρωταθλήματος από την προκήρυξη και να επικοινωνούν με τη Β’ Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κυριακή (τηλέφωνο επικοινωνίας 6936013847).

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top