11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης 03-05.05.2019 – Θεσσαλονίκη

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει για τη γενικότερη ανάπτυξη τόσο των ομαδικών όσο και των ατομικών αθλημάτων διοργάνωσε το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του Multisport Indoor Club αντισφαίρισης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από τις 3/5/2019 έως 5/5/2019.

Έχοντας ανά χείρας την ρακέτα οι αθλητές έδωσαν ο καθένας την δική του μάχη για μία θέση στο βάθρο των νικητών. Το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών ήταν αρκετά υψηλό, αφήνοντας υποσχέσεις για δύσκολες αναμετρήσεις στο μέλλον.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν αστυνομικοί που προσήλθαν από κάθε γωνιά της  Ελλάδας, οι οποίοι βρέθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου γεγονός που συνετέλεσε στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειρίας και γνώσης πάνω στο αστυνομικό αντικείμενο. Συνολικά συμμετείχαν είκοσι ένας (21) άνδρες.

Στην κατηγορία των ανδρών στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ  Ιωσήφ, ακολουθώντας τον στη δεύτερη θέση ο ΤΑΤΑΡΚΙΩΤΗΣ Στέλιος.

Μαζί με τους φιναλίστ, όλοι οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στο τουρνουά κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών. Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης οι νικητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά κύπελλα ως ανταμοιβή για την επίτευξη της νίκης τους.

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό.

Η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος δεν ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Το Πρωτάθλημα αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης έχει αποκτήσει πολλούς λάτρεις του αθλήματος και η άμεση ανανέωση του ραντεβού στο γήπεδο είναι σίγουρη.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top