11ο Πρωτάθλημα, 9ο Κύπελλο Φιλίας και 3ο Silver Cup Ποδοσφαίρου 8*8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής

Γνωρίζεται στα μέλη μας ότι,  η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 11ο Πρωτάθλημα, 9ο Κύπελλο Φιλίας και 3ο Silver Cup Ποδοσφαίρου 8 επί 8, Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής, η έναρξη του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 04 Απριλίου 2022.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:15 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, είσοδος από Πύλη Μνημείου) θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή, ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή των διοργανώσεων.

Όσες εκ των Υπηρεσιών επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να μας ενημερώσουν εγγράφως, γνωρίζοντάς μας σχετικά τα στοιχεία του υπευθύνου της ομάδας  (ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας). Οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να παρευρεθούν στην ανωτέρω συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούν να απευθύνουν στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στις λεπτομέρειες διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ομάδων θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ένωσης (helathpo1990@gmail.com) το αργότερο έως την  Κυριακή 27 Μαρτίου 2022.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής εφοδιάζεται από την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπευθύνων, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, (Α.Γ.Μ.Σ., Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται)  και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από υπηρεσιακό ή ιδιώτη ιατρό, παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 8*8:

Πρόεδρος : ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης (6974641704 & 6906191804)

Μέλος :ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος 6976856942

Μέλος :ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος 6976366201

            Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η νομοθεσία για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή των ανωτέρω αγώνων ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

 

Scroll to Top