12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προγραμματίζει να διοργανώσει το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών – Γυναικών, κατά το χρονικό διάστημα, από Δευτέρα 04/09/2023 έως και την Παρασκευή 08/09/2023, κατά τις ώρες 08.00 έως 12.00, στην Αθήνα.

Για την πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα συνδράμει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν αποκλειστικά τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου

αίτηση συμμετοχής

το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 28/08/2023.

Επιπρόσθετα οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν στο γήπεδο, (ή να τη στείλουν εκ προοιμίου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου helathpo@otenet.gr) απαραίτητα, σχετική ιατρική βεβαίωση (πρόσφατα θεωρημένη από καρδιολόγο ή παθολόγο) με την οποία θα μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Επίσης θα καταβληθεί το χρηματικό ποσό των πέντε (5) ευρώ ως παράβολο συμμετοχής για τη διοργάνωση, κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Η κατάρτιση του ταμπλό και η ανακοίνωσή του θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη της επιτροπής αντισφαίρισης την Παρασκευή 01/09/2023 στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης. Γνωρίζεται ότι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης θα διεξαχθεί βάσει του ισχύοντα κανονισμού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α).

 Αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 04/09/2023 έως την Παρασκευή 08/09/2023 κατά τις ώρες από 08.00 έως 12.00. Οι τελικοί προγραμματίζονται να διεξαχθούν την Παρασκευή 08/09/2023.

Οι κατηγορίες των αγώνων:
Μονά ανδρών
Μονά γυναικών

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων|
Μονά ανδρών
Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται σε δύο (2) set των έξι (6) νικηφόρων games με advantage και let και σε περίπτωση ισοπαλίας στα set οι παίκτες θα παίζουν super tie-break στους δέκα (10) νικηφόρους πόντους. Το ταμπλό θα διαμορφωθεί βάσει συμμετοχών και κλήρωσης που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 01/09/2023 και τα παιχνίδια θα είναι knock out. Οι συμμετέχοντες αθλητές πιθανόν να αγωνιστούν, αν προκύψει ανάγκη, έως και δύο αγώνες την ημέρα ανάλογα με τη ροή του ταμπλό.
Μονά γυναικών.
Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται ως άνω. Σε περίπτωση μικρού αριθμού συμμετοχών θα γίνουν αγώνες round robin, ομοίως σε δύο (2) set των έξι (6) νικηφόρων games.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν έγκαιρα από την επιτροπή αντισφαίρισης για την ώρα και το γήπεδο στο οποίο θα πρέπει να βρίσκονται αμέσως μετά την κλήρωση.

Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του πρωταθλήματος θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη της επιτροπής του αθλήματος : κα Αφροδίτη Κατσίμπα στο τηλέφωνο 6947099745 και κ. Ιωσήφ Αγγελάκη στο τηλέφωνο 6955118011.

Από τη διεξαγωγή αυτού, προγενέστερων αλλά και μελλοντικών αγώνων που έλαβαν χώρα, δύναται να συγκροτηθεί ύστερα από βαθμολογία, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων και τη γενικότερη παρουσία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση σε επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα καθώς επίσης και σε τουρνουά που θα διεξαχθούν στο εσωτερικό της χώρας έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση του Σώματος.

Scroll to Top