13ο Διεθνές Πρωτάθλημα Τζούντο Αστυνομικών & Ενόπλων Δυνάμεων, Μόσχα Ρωσία, 10-14 Απριλίου 2019

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, κατόπιν πρόσκλησης της Ομοσπονδίας Τζούντο της Ρωσίας,  συμμετείχε στο αναγραφόμενο πρωτάθλημα, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Στο εν λόγω πρωτάθλημα, συμμετείχαν σύνολο δεκατέσσερις ομάδες από τις χώρες της Ελλάδας, Ρωσίας, Ισπανίας, Λευκορωσίας, Λιθουανίας, Τσεχίας, Αυστρίας και Ιαπωνίας. Η ομάδα μας αποκλείστηκε στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης, από την Χρυσή μεταλλιούχο ομάδα της Λευκορωσίας και τη φιναλίστ του μικρού τελικού, ομάδα της Λιθουανίας.

Όλοι οι αθλητές μας επέδειξαν μεγαλείο ψυχής, έχοντας να αντιμετωπίσουν αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας και σχολές Τζούντο με μακρά παράδοση. Κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για διάκριση και αποκόμισαν τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών και των συμμετεχόντων. Αποκόμισαν εμπειρίες  και τέσταραν δυνάμεις ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αστυνομικών στο Γκυόρ της Ουγγαρίας, εφόδια για προσδοκώμενες επιτυχίες.

Τα μέλη της αποστολής:

Αρχηγός αποστολής: ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος

Προπονητής: ΠΕΤΡΑΚΗΣ Γεώργιος,

Αθλητές: ΖΗΣΗΣ Βασίλειος, ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΟΛΗΣ Ευάγγελος, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΓΚΑΒΟΣ Γρηγόριος, ΑΝΤΩΝΙΟΥ Χρήστος

Οι διοργανωτές ανανέωσαν την πρόσκληση τους για την επόμενη χρονιά, αναγνωρίζοντας την ποιότητα της Ελληνικής ομάδας.

Σημειωτέο γεγονός που καταδεικνύει τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης, είναι η παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης της Κυβέρνησης της Ρωσίας, ο οποίος ανάγνωσε μήνυμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κυρίου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αποστολής για την προσπάθεια, την άξια εκπροσώπηση της Ένωσης και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Το πλήρες άλμπουμ των αγώνων

Scroll to Top