13ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας

Σας γνωρίζουμε ότι η U.S.P.E. (Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομικών) κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως και 22 Μαρτίου 2013 διοργανώνει το δέκατο τρίτο (13ο)  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών στην πόλη Les Diablerets της Ελβετίας.

 Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετέχει με απώτερο σκοπό οι αθλητές της αντιπροσωπευτικής της ομάδας να ανυψώσουν την Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό, αποσπώντας ευμενή σχόλια για την άψογη παρουσία τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός αυτών.

Σημειώνεται ότι η ομάδα χιονοδρομίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έχει συμμετάσχει κατά το παρελθόν σε σημαντικό αριθμό Βαλκανικών και Πανευρωπαϊκών Αγώνων Χιονοδρομίας Αστυνομικών. Η τελευταία εμφάνιση των αθλητών μας σε Διεθνή αγώνα Αστυνομικών ήταν το 2009 στο Sestriere της Ιταλίας όπου αθλητής της ομάδας μας καταβάλλοντας ιδιαίτερη προσπάθεια κατέκτησε την δεύτερη θέση. Από τότε μέχρι σήμερα οι αθλητές της ομάδας αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας αδιαλείπτως, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και στην παρούσα στιγμή είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

 Φέτος οι αθλητές μας προπονήθηκαν για δύο πενθήμερα σε Ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα, συμμετείχαν στον Πανελλήνιο αγώνα της Ε.Ο.Χ. στην Καστοριά  όπου όλοι είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση ενώ ο καλύτερος αθλητής μας τερμάτισε 5ος αφήνοντας να τον προσπεράσουν μόνο οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας. Παράλληλα ο αθλητής του δρόμου αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Περτούλι Τρικάλων κατέκτησε την 3η θέση.

 Γίνεται αντιληπτό ότι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελληνική Αστυνομία στην Ελβετία έχουν τα καλύτερα εχέγγυα για μια αξιοπρεπή και αξιοθαύμαστη εμφάνιση στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χιονοδρομίας Αστυνομικών με τα χρώματα την Ελλάδος.

 Η σύνθεση της Ελληνικής ομάδας απαρτίζεται από έξι (6) αθλητές που έχουν στο ιστορικό τους Πανελλήνιες, επιτυχίες και διακρίσεις.

Οι αθλητές της ομάδας χιονοδρομίας είναι τα ακόλουθα:

  1. Δ/Υ ΖΗΛΑΚΗΣ Βασίλειος
  2. ΥΠΑΡΧ/ΚΑΣ ΔΟΥΜΤΣΗΣ Κυριάκος
  3. ΑΣΤ/ΚΑΣ ΦΙΝΕΣ Αθανάσιος
  4. Ε.Φ. ΓΙΑΝΚΟΥ Αθανάσιος
  5. Ε.Φ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Παναγιώτης
  6. Ε.Φ. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Παναγιώτης

Βασικός υποστηρικτής της ομάδας χιονοδρομίας αποτελεί η εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND η οποία τα τελευταία χρόνια παραμένει σταθερά στο πλευρό μας ενισχύοντας τις προσπάθειες της Α.Ε.Α.Ε. και των μελών της ομάδας για την ανάπτυξη της χιονοδρομίας.

 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται καλή επιτυχία στα μέλη της αποστολής που αναχωρούν σήμερα για την πόλη Les Diablerets της Ελβετίας.

Scroll to Top