1o Play4Life από το ΚΕΘΕΑ και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Σας γνωρίζουμε ότι το διήμερο 13 και 14 Μαΐου 2023, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνδιοργάνωσε με το ΚΕΘΕΑ το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 Play4Life. Άνθρωποι με ιστορικό χρήσης νόμιμων και παράνομων ουσιών αγωνίστηκαν ενάντια σε δύο ομάδες ποδοσφαίρου 5Χ5 της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, σε αγώνες που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και συγκεκριμένα στο SEF SOCCER CLUB.

Στόχος υπήρξε η ανάδειξη των ωφελειών του αθλητισμού κατά την απεξάρτηση και η εξάλειψη προκαταλήψεων και στερεοτύπων.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε με δύο (2) ομάδες ποδοσφαίρου, ενώ από το ΚΕΘΕΑ συμμετείχαν επτά (7) ομάδες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκπροσωπώντας τα προγράμματα ΚΕΘΕΑ Άλφα, ΚΕΘΕΑ Διάβαση, ΚΕΘΕΑ Ιθάκη, ΚΕΘΕΑ Νόστος και ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση. Δόθηκαν δώδεκα υπέροχοι αγώνες μέσα στο πλαίσιο ευγενούς άμιλλας και ανταγωνισμού και την πρωτιά κατέκτησε η ομάδα του προγράμματος ΚΕΘΕΑ Άλφα.

Τρόπαια δόθηκαν και στους δύο συμμετέχοντες του τελικού καθόσον κερδισμένοι ήταν όλοι οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος Τζατζάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους του συμμετέχοντες αστυνομικούς στο τουρνουά, οι οποίοι έστειλαν ένα κοινωνικό μήνυμα συμπαράστασης προς τους ωφελούμενους των προγραμμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Ταμίας Υπ/κας Ζακεστίδης Κωνσταντίνος και ο Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Αρ/κας Δρακόπουλος Ιωάννης.

Scroll to Top