14ος Τελικός Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2014-2015

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 διοργάνωσε την Τελική Φάση του 14ου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Γέρακα.

Αντιμέτωπες στον μικρό τελικό ήταν οι ομάδες του Α.Ε.Α./Γρ. Τύπου και της Δ.Α.Ε.Α ενώ στο μεγάλο τελικό για ακόμα μια φορά έδωσαν το παρών το Α.Τ. Πεντέλης και το Α.Τ. Καλλιθέας.

Ειδικότερα, ο μικρός τελικός έληξε με σκορ  Α.Ε.Α./ Γρ. Τύπου – Δ.Α.Ε.Α 65-60. Η ομάδα του Α.Ε.Α./ Γρ. Τύπου νίκησε με προπονητές τους κ. Καλύβα, και κ. Κοκαλάκη και αθλητές τους ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ (19π), ΠΛΟΥΜΗ (19π), ΑΝΥΦΑΤΑΚΗ (14π), ΟΡΛΩΦ (7π), ΚΑΛΥΒΑ (3π), ΚΟΚΚΩΝΗ (2π) και ΠΟΠΩΛΗΣ (1π). Η ομάδα της Δ.Α.Ε.Α. με προπονητή τον κ. Χαραλαμπίδη και αθλητές τους ΔΗΜΗΤΣΑ (14π), ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ (13π), ΚΑΛΟΓΙΑΝΤΣΙΔΗ (10π), ΔΡΑΤΑΝΗ (10π), ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (7π), ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ (6π), ΜΗΤΡΙΤΖΙΚΟ, ΤΣΕΛΕΠΗ, ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ο μεγάλος τελικός έληξε με σκορ Α.Τ. Πεντέλης – Α.Τ. Καλλιθέας 92-74. Το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για ακόμη μία φορά ήταν συγκλονιστικό και το Α.Τ. Πεντέλης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Το Α.Τ. Πεντέλης νίκησε με προπονητή ομάδας τον κ. Φόρο Χ., βοηθό προπονητή τον κ. Καλαντωνέα και αθλητές τους ΚΟΥΠΙΔΗ (18π), ΘΕΟ (19π), ΤΣΟΥΤΣΟ (18π), ΝΙΚΟΥ (10π), ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟ (9π), ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗ (5π), ΜΥΛΩΝΙΔΗ (4π), ΓΑΤΟ (3π), ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ (3π), ΜΑΛΟΥΚΟ (3π), ΚΟΘΡΑ και ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ. Το Α.Τ. Καλλιθέας, αγωνίστηκε με προπονητή ομάδας τον κ. Λούντζη, βοηθό προπονητή τον κ. Χαλκιά και αθλητές τους ΝΤΑΚΟΥΛΙΑ (28π), ΚΟΛΛΙΑ (15π), ΒΕΛΙΖΙΩΤΗ (12π), ΚΑΝΕΛΛΗ (12π), ΚΑΝΕΛΛΗ (8π), ΚΩΤΟΥΛΑ (5π), ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗ (4π), ΘΕΟΧΑΡΗ (2π), ΦΙΛΙΟ, ΝΟΙΔΗ, ΝΤΙΦΑΝΤΗ, ΠΕΤΡΕΚΑ και ΡΑΝΤΖΟ.

Πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού αναδείχτηκε ο ΘΕΟΣ Σεραφείμ του Α.Τ. Πεντέλης.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας Ταξίαρχος κ. ΚΑΤΣΙΦΑΣ Λάμπρος, ο Δ/ντης της Υ.Α.Β/Α.Α. Α/Δ΄ κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ, η Α/Δ΄ κ. ΚΑΛΤΣΙΩΝΗ Γιούλια του Επιτελείου της Δ.Α.Β/Α.Α., ο Υποστράτηγος ε.α. κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, τα μέλη των  Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και του παραρτήματος Αττικής καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Το Α.Τ. Πεντέλης βράβευσε τους αθλητές κ. Κωτούλα Δημήτριο για την προσφορά του, το ήθος του και την αγωνιστικότητά του καθώς και τον κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο ο οποίος υπήρξε από τους πρώτους αθλητές της ομάδας του Α.Τ. Πεντέλης.

Η Α.Ε.Α.Ε. τίμησε τον κ. Κονιδάρη Διονύσιο για την ανιδιοτελή προσφορά του και την έμπρακτη στήριξη στο έργο της.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και δεσμεύτηκε πως η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα στηρίξει οποιονδήποτε αστυνομικό αθλητή θελήσει να αθληθεί σε εγχώριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σεβόμενος τους στόχους και τον σκοπό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top