14ος Τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής

Γνωρίζεται ότι, την Τρίτη 17/05/2022, έλαβε χώρα ο τελικός αγώνας του 14ου Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», μεταξύ των ομάδων του Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής και της Υ.Α.Ο.Ε.Ε.Α./Τ.Π.Π.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους : o Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Άγγελος Παπαγγελής, ως εκπρόσωπος του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κα Ιωάννα Γκελεστάθη, ο Προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Γλυφάδας κ. Κικιανής Ιάκωβος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Βρέντας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Κορομηλάς της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο κ. Λιάγκας Αθανάσιος καθώς και πλήθος κόσμου που στηρίζει το έργο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, πολλές και γρήγορες φάσεις και αρκετά τρίποντα. Η ομάδα της Υ.Α.Ο.Ε.Ε.Α./Τ.Π.Π. κέρδισε τον αγώνα και στέφθηκε Κυπελλούχος με σκορ 75-94. Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού, αναδείχτηκε ο αθλητής της Υ.Α.Ο.Ε.Ε.Α./Τ.Π.Π. Παντελής Κοθράς.
Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής – Υ.Α.Ο.Ε.Ε.Α./Τ.Π.Π. : 75-94
Α. 10-20, Β. 20-25, Γ.21-24, Δ. 24-25
Συνθέσεις ομάδων :
Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής :
Προπονητής : Σπανός Ελ., Βοηθός : Βρακάς Χρ.
Αθλητές : Ακρίβος Ε. (αρχ) 30π. (6τρ.), Σκορίλας Ε., Παπαϊωάννου Δ., Μαλλιάρας Αθ. 12π., Γκιόκας Σπ., Πολύζος Δ. 7π., Γεωργοβασιλόπουλος 7π., Κούγιας Αρτ., Χαχάμης Β. 17π., Κατσιάπης Χ 2π..

Υ.Α.Ο.Ε.Ε.Α./Τ.Π.Π. :
Προπονητής : Γρίμμας Ι., Βοηθός : Καλαντωνέας Ηλ.
Αθλητές : Χωματάς Θ. 10π., Βελιζιώτης Ν. 18π., Αναγνωστόπουλος Χρ. 5π., Καυμενάκης Α. 3π., Κοθράς Π. 18π., Αρκουμάνης Αλ. 11π., Γρηγορίου Π. 2π., Καραμάνος Θ., Σκόνδρας Π. 18π., Κωτούλας Δ. (αρχ) 9π., Τασούλας Αν., Ντακούλιας Χρ.
Διαιτητές του αγώνα : Καραβίτης, Δελαγραμμάτικας, Μπερετσός

Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι».

Κατά την τελετή λήξης, απονεμήθηκε στον κ. Αθανάσιο Λιάγκα τιμητική πλακέτα για τη συνεχή προσφορά του και καταλυτική στήριξή του, στο έργο που επιτελεί η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, από τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιο Τζατζάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Παραρτήματος Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υ/Α΄ Γεώργιο Πετράκη.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το Κύπελλο δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού ο αγώνας έγινε σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης, τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας κ. Περικλή Δορκοφίκη για την άψογη φιλοξενία, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!

Scroll to Top