14ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας

Γνωρίζεται ότι, το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής μας Ένωσης προτίθεται να διοργανώσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το 14ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας, με τη συμμετοχή ομάδων σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ομάδων θα πρέπει να αποσταλούν απευθείας στα γραφεία του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, το αργότερο έως και τις  23 Απριλίου 2017.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ως άνω αναγραφόμενη διοργάνωση να γνωρίσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους, καθώς και τα στοιχεία υπευθύνου της ομάδας (Ον/μο, κινητό τηλ. επικ.) στο φαξ του Παραρτήματος 2310-548418 ή στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου greg_11@windowslive.com.

Υπογραμμίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής εφοδιάζεται από το Παράρτημά μας, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, ( Α.Γ.Μ.Σ. , Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται )  και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση οι επιθυμούντες παρακαλούνται να απευθυνθούν στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Παραρτήματος, Υ/Α΄ ΖΑΧΑΡΗ Γεώργιο (τηλ. 6973668964), Αρχ/κα ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ Γρηγόριο (τηλ. 6942015164), Υπαρχ/κα ΜΑΡΟ Γεώργιο (τηλ. 6973981932) και Υπαρχ/κα ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ Θεόδωρο (τηλ. 6983607310).

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top