6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών.

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προγραμματίζει να διοργανώσει το αναφερόμενο στο θέμα πρωτάθλημα, την Κυριακή 18/06/2022 στο σκοπευτήριο Κορίνθου. Ο
αγώνας θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Όμιλο Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας, τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Δήμο Κορινθίων.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί σκοπευτές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν αποκλειστικά τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/V2UVzk8QDrDZ26h38 το αργότερο μέχρι και τη Τετάρτη 14/06/2023.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και να βρίσκονται στον χώρο
διεξαγωγής του αγώνα μία ώρα πριν την επίσημη ώρα έναρξης αυτού (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας).

Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν οι επίσημοι κανονισμοί της Ομοσπονδίας .

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν τόσο στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή “Επικοινωνία” στην ιστοσελίδα της Ένωσης ή στο μέλος της τεχνικής επιτροπής του αθλήματος Δουμπιώτη Βασίλειο στο τηλέφωνο 6988807706.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top