15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Αστυνομικών 28/08-01/09-2017 στην πόλη Ανόβερο της Γερμανίας.

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Γερμανίας υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.) κατά το χρονικό διάστημα από 28/08 έως και 01/09/2017 διοργάνωσε το δέκατο πέμπτο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης αστυνομικών στην πόλη Ανόβερο της Γερμανίας.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε αποσπώντας ευμενή σχόλια για την άψογη παρουσία των μελών της αποστολής τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός αυτών.

Τα μέλη της αποστολής : ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας Αρχηγός Αποστολής, ΜΗΝΑ Παναγιώτα Συνοδός, ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος Συνοδός, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νικολέττα Αθλήτρια.

Η ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νικολέττα συμμετείχε σε τρεις κατηγορίες. Στην κατηγορία πενήντα

(50) και εκατό (100) μέτρα ύπτιο και στην κατηγορία πενήντα (50) μέτρα ελεύθερο. Στην κατηγορία πενήντα μέτρα ύπτιο κατέκτησε την 8η θέση με χρόνο 0:33,24 λεπτά και στην κατηγορία εκατό μέτρα ύπτιο κατέκτησε την 6η θέση με χρόνο 1:13,02 λεπτά. Στην κατηγορία πενήντα μέτρα ελεύθερο ο χρόνος που πέτυχε στον προκριματικό αγώνα δεν έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχει στην τελική σειρά της κατηγορίας.

Η αθλήτριά μας απέσπασε ευμενή σχόλια των αντιπάλων της για την αγωνιστικότητά της καθώς επίσης κέρδισε και το χειροκρότημα των λιγοστών Ελλήνων φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου.

Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι, κατά τη λήξη της εν θέματι διοργάνωσης η αντιπροσωπεία της Ένωσής μας παρέλαβε την σημαία της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, ως διοργανώτρια χώρα του επόμενου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο 15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Αστυνομικών ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο, και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους της Ένωσής μας όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από την συμμετέχουσα αθλήτρια.

Scroll to Top