15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών στην πόλη Hinterstoder της Αυστρίας, 06-10/03/2023

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Αυστρίας διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.) κατά το χρονικό διάστημα από 06 έως και 10 Μαρτίου, το 15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών ανδρών και γυναικών στο Χιονοδρομικό Κέντρο της πόλης Hinterstoder

Στους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των επίσημων αθλητικών ενώσεων αστυνομικών της διοργανώτριας Αυστρίας, της Ιταλίας, της Βουλγαρίας, της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Ελλάδος, της Νορβηγίας, της Σλοβενίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι αθλητές μας  αγωνίστηκαν  στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, στη τεχνική κατάβαση και στο παράλληλο σλάλομ.

Επιτυχία αποτέλεσε η κατάκτηση της 11ης θέσης στο άθλημα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης από τον Βασίλειο ΖΗΛΑΚΗ και της 14ης θέσης στο άθλημα της τεχνικής κατάβασης από τον ΚΩΤΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο αφού συμμετείχαν αθλητές με διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Χιονοδρομίας.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας συγχαίρουν τα μέλη της αποστολής που συμμετείχαν στο εν θέματι Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τα οποία απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκόμενων για την παρουσία τους κερδίζοντας ταυτόχρονα τον σεβασμό των αντιπάλων.

Τα μέλη της αποστολής αποτέλεσαν οι κάτωθι :

Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας Αρχηγός Αποστολής, ΣΟΥΛΟΣ Απόστολος Συνοδός, ΑΛΕΞΙΟΥ Δημήτριος Προπονητής, Βασίλειος ΖΗΛΑΚΗΣ Αθλητής και  ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Αθλητής.

Ευχαριστούμε την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα τη Διεύθυνση Επικοινωνίας για την έμπρακτη στήριξη των προσπαθειών μας.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε την εταιρεία Plumo Ltd για την υποστήριξή της.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top