15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Αστυνομικών, Gyor Ουγγαρία, 9-13 Μαΐου 2019

Στη πόλη Γκυόρ της Ουγγαρίας το χρονικό διάστημα από 09-13 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε το 15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.Ε.), όπου μετείχαν αστυνομικοί αθλητές ως αντιπρόσωποι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 17 χώρες. Την χώρα αντιπροσώπευσαν 8 αθλητές (6 άνδρες και 2 γυναίκες).

Οι αθλητές μας επέδειξαν μεγαλείο ψυχής έχοντας να αντιμετωπίσουν αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για διάκριση με ιδιαίτερη επισήμανση στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση, αντιμετωπίζοντας αθλητές με μακρά παράδοση και επιτυχίες στο τζούντο.

Όλη η αντιπροσωπευτική μας ομάδα προσπάθησε να διακριθεί και αποκόμισε τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών και των συμμετεχόντων. Αποκόμισαν εμπειρίες και έδωσαν όλοι μαζί ραντεβού σε 4 χρόνια στο επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την υπόσχεση για σκληρή προπόνηση ώστε να διακριθούν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και ως επάξιοι αντιπρόσωποι της χώρας μας.

Τα μέλη της αποστολής αποτέλεσαν οι κάτωθι:

Οι συνοδοί της αποστολής: ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αρχηγός Αποστολής, ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Προπονητής ΜΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Συνοδοί

Οι αθλητές της αποστολής: ΖΗΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΑΒΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΡΙΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει την Διεύθυνση Επικοινωνίας/Α.Ε.Α. καθώς και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρώπινου Δυναμικού Ταξίαρχο Μιχαήλ ΛΑΔΟΜΕΝΟ για την αγαστή συνεργασία στα πλαίσια επιτυχούς συμμετοχής της ομάδας στο εν θέματι πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την αγωνιστικότητά του και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top