15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών, Σίλκεμποργκ Δανία, 29 Μαΐου – 5 Ιουνίου 2016

Σας γνωρίζουμε ότι η ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κατά το χρονικό διάστημα 29/5-5/6-2016, συμμετείχε στο 15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Αστυνομικών, το οποίο διοργάνωσε η Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (U.S.P.E) σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Δανίας στην πόλη Σίλκεμποργκ.

Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα, αποτελούμενη από δεκαεννέα (19) άτομα αθλητές και συνοδούς, κατάκτησε την έκτη θέση. Η Ελληνική αποστολή απέσπασε ευμενή και κολακευτικά σχόλια για την παρουσία και την αγωνιστικότητά της τόσο από το σύνολο των ξένων αποστολών όσο και από το προεδρείο της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών. Παράλληλα σε διοικητικό επίπεδο, σε ακόμη μία διοργάνωση, επιβεβαιώθηκε η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και η αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αστυνομίες για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας είναι τα κάτωθι:

Ημερομηνία Αγώνας Σκορ
1 30-5-2016 Γαλλία – Ελλάδα 24-21
2 31-5-2016 Ελλάδα – Αυστρία 30-28
3 1-6-2016 Δανία – Ελλάδα 29-14
4 3-6-2016 Ελλάδα – Ουγγαρία 21-28

Κανένας αθλητής της ομάδας μας δεν υστέρησε σε προσφορά και απόδοση και όλοι τους κατέθεσαν ψυχή και θέληση σε όλους τους αγώνες.

Η σύνθεση της ελληνικής αποστολής είχε ως εξής:

Οι συνοδοί της αποστολής: ΓΡΙΜΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αρχηγός αποστολής, ΣΑΪΤΗΣ ΘΩΜΑΣ Συνοδός, ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Προπονητής

Οι αθλητές της αποστολής: ΛΕΚΚΑΣ Ανδρέας ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος ΤΣΕΛΙΟΣ Γεώργιος ΤΣΑΓΚΟΥΛΗΣ Ιωάννης ΜΑΝΘΟΣ Γαβριήλ ΛΑΠΠΑΣ Κυριάκος ΜΠΑΡΜΠΑΣ Γεώργιος ΟΡΚΑΣ Ευθύμιος ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Στέφανος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ιωάννης ΒΟΤΣΗΣ Κων/νος ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ Βασίλειος ΣΥΓΓΑΡΗΣ Αθανάσιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας ΛΑΛΑΣ Παναγής ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηρακλής

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την στήριξή της, καθώς και το πλήθος συναδέλφων και πολιτών για τις ευχές τους αλλά και για την πολύτιμη ηθική στήριξή τους στην προσπάθεια αυτή.

Σημειώνουμε ότι η ανωτέρω αποστολή δεν ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο κατ’ ελάχιστο. Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τόσο την Ένωσή μας όσο και τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη μας για το άθλημα αυτό αλλά και για την προβολή της χώρας μας και της Ελληνικής Αστυνομίας στο εξωτερικό.

Scroll to Top