16ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο αστυνομικών,13-17/06/2024 στην Σόφια.

Ολοκληρώθηκε το 16ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο αστυνομικών, που διοργανώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως και 17 Ιουνίου 2024 στην Σόφια.
Η ομάδα τζούντο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε το παρών και σε αυτή τη διοργάνωση αποτελούμενη από οχτώ (8) άτομα, αθλητές και συνοδούς.
Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν αθλητές μεγάλης δυναμικότητας, με ολυμπιακούς και παγκόσμιους τίτλους, στους οποίους παρέχονται ιδανικές συνθήκες προπόνησης και εξοπλισμός.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και στα δυναμικά αθλήματα καθώς και η αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αστυνομίες για την ανάπτυξη του ανωτέρω αθλήματος και του αστυνομικού αθλητισμού εν γένει.

Μια ιδιαίτερα σημαντική βράβευση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου, όπου ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E) A/Y΄ Γεώργιος Τζατζάκης απένειμε στον Α/Υ΄ Βασίλειο Ζήση το Μετάλλιο της Τιμής της U.S.P.E. για την προσφορά του στον αθλητισμό και την ανελλιπή παρουσία του στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με αξιοσημείωτες επιδόσεις. Το Μετάλλιο της Τιμής είναι η υψηλότερη διάκριση της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών που μπορεί να λάβει ένας αθλητής και ελάχιστα άτομα το έχουν καταφέρει.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστούν τον Προπονητή Γεώργιο Πετράκη τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους καθώς και τις εταιρείες Power Health, ConWave και Angel Mare για την πολύτιμη προσφορά τους για την πραγματοποίησης της αποστολής.

Επίσης σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την πολύτιμη και έμπρακτη στήριξή της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε το εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Μέσω της συμμετοχής στην εν θέματι διοργάνωση η Ελληνική Αστυνομία και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κατάφεραν να αποσπάσουν τα θετικά και ευμενή σχόλια.

Η αποστολή δεν ζημίωσε τον κρατικό προϋπολογισμό.

 

Scroll to Top