17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Αστυνομικών, Δρέσδη Γερμανία 10-13 Μαΐου 2015

Γνωρίζουμε στα μέλη μας, ότι η U.S.P.E. (Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών) σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Γερμανίας κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 13 Μαΐου 2015 διοργάνωσε το δέκατο έβδομο (17ο) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο στο κέντρο της πόλης Δρέσδης της Γερμανίας. Στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχαν εκατόν είκοσι τρεις (123) αθλητές – αστυνομικοί από δεκαεπτά (17) χώρες.

Στην τελετή έναρξης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρέλασαν όλες οι αποστολές, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας της Δρέσδης και του κυβερνήτη της Σαξονίας, του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της U.S.P.E., τοπικών φορέων και πλήθους πολιτών.

Την αντιπροσωπευτική ομάδα της Α.Ε.Α.Ε. συγκρότησαν οι εξής:

  1. ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος, ως συνοδός
  2. ΖΗΣΗΣ Βασίλειος, ως αθλητής
  3. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ως αθλητής
  4. ΨΑΛΙΔΑΣ Περικλής, ως αθλητής

Κατά την διάρκεια του άρτια διοργανωμένου πρωταθλήματος οι αθλητές μας αντιμετώπισαν καταξιωμένους στο άθλημα αθλητές από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές αστυνομίες και κατάφεραν την κατωτέρω αναγραφόμενη κατάταξη:

  1. ΖΗΣΗΣ Βασίλειος, 9η θέση στην κατηγορία 92 κιλών
  2. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, 5η θέση στην κατηγορία 66 κιλών
  3. ΨΑΛΙΔΑΣ Περικλής,  7η θέση στην κατηγορία 92 κιλών

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές της ομάδας τζούντο για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Εν κατακλείδι γνωρίζεται ότι, η συμμετοχή της ομάδας Τζούντο πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για το δημόσιο.

Scroll to Top