19ος Τελικός Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2015-2016

Σας γνωρίζουμε ότι στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας διεξήχθη στις 06 Ιουνίου ο τελικός του 19ου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Πριν την έναρξη του ο αγώνας είχε σαν μεγάλο φαβορί την ομάδα της Υ.Α.Β.Ε./Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ απέναντι στην ομάδα του Α.Τ. ΒΟΥΛΑΣ που είχε ήδη κάνει την υπέρβασή του φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Υ.Α.Β.Ε./Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ είχε συνεχώς την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας να πετύχει ένα γκολ, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποια κλασική ευκαιρία μιας και το Α.Τ. ΒΟΥΛΑΣ αμύνονταν σωστά κλείνοντας τους διαδρόμους. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε μιας και η Υ.Α.Β.Ε./Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ είχε πολλές περισσότερες λύσεις από τον πάγκο, οι παίκτες του Α.Τ. ΒΟΥΛΑΣ αμύνθηκαν στα όρια της αυτοθυσίας και ενώ όλα έδειχναν ότι ο τελικός θα οδηγούταν στην παράταση ένα γκολ του ΓΑΒΡΙΗΛ  που είχε περάσει σαν αλλαγή, έγραψε το τελικό 1-0 και χάρισε το κύπελλο στην Υ.Α.Β.Ε./Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο ΒΑΤΣΙΟΣ Αριστείδης με βοηθούς τους ΚΑΡΑΤΖΙΚΑ Αντώνη (α βοηθός),  ΦΑΡΜΑΚΗ Κων/νο (β βοηθός) και  ΜΕΝΤΗ Σπύρο (4ος)

Συνθέσεις ομάδων:

Υ.Α.Β.Ε./Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.)

ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΚΟΘΡΑΣ, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ, ΤΡΙΓΓΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,  ΓΚΙΟΛΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Αναπληρωματικοί: ΛΟΥΤΣΟΣ , ΤΖΑΝΕΤΟΣ, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

Α.Τ. ΒΟΥΛΑΣ (ΚΟΥΒΑΡΗΣ)

ΤΡΙΠΟΣΠΙΤΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ, ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ, ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ΤΡΑΚΑΛΑΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ, ΔΡΙΤΣΟΥΛΑΣ,  ΦΑΣΟΥΛΑΣ, ΡΑΠΤΗΣ Κ.

Αναπληρωματικοί: ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ, ΝΤΑΦΟΣ, ΜΙΧΑΛΕΑΚΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος κος ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσσης, τα μέλη των Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και του παραρτήματος Αττικής, υπηρεσιακοί και μη παράγοντες καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τόσο τους υπηρεσιακούς παράγοντες που τίμησαν με την παρουσία τους την Α.Ε.Α.Ε., όσο και τους φίλους του αστυνομικού αθλητισμού, για την στήριξη τους στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, και συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου.

Scroll to Top