19ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας

Σας γνωρίζουμε ότι, το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, το 19ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων, στα Τρίκαλα το χρονικό διάστημα από 10 έως 16 Ιουνίου 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Αστυνομικές Διευθύνσεις που υπάγονται στα διοικητικά όρια του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ενώ αθλητές και προπονητές μπορούν να είναι όλοι οι εν ενεργεία αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες και ειδικοί φρουροί που είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή υπηρεσιακό δελτίο με φωτογραφία από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ιατρό, ή όσοι αγωνίζονται σε ποδοσφαιρικό σωματείο φ/ο του ενεργού δελτίου ή κάρτα υγείας αθλητή, τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απολύτως υγιής.

Έχει ληφθεί μέριμνα από την μεριά μιας, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των αγώνων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην προκήρυξη του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενες Υπηρεσίες θα πρέπει να συμπληρώσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν είτε μέσω φαξ στο 2310548418 , είτε μέσω e-mail στο aeae.pbe@gmail.com μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 και ώρα 23:59 .

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση οι επιθυμούντες παρακαλούνται να απευθυνθούν στον Α΄ Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Αρχ/κα ΚΥΡΙΑΖΗ Ηλία με τηλέφωνο επικοινωνίας 6937325415.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top