Στους 4 το Κυπέλλο καλαθοσφαίρισης

Την εβδομάδα που μας πέρασε διεξήχθησαν τα παιχνίδια για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου για τις ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η αυλαία άνοιξε με τον αγώνα της ΥΜΕΤ με αντίπαλο την ομάδα του ΑΤ Αμπελοκήπων, στον οποίο η ομάδα της ΥΜΕΤ μπήκε πολύ δυνατά χτίζοντας μια διαφορά της τάξεως των 23 πόντων στο ημίχρονο. Διατηρώντας την συγκεκριμένη διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με το ευρύ και άνετο 61-43.

Σε επόμενο αγώνα βρίσκουμε αντιμέτωπες την ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ με την ομάδα του ΤΑ Αγίου Δημητρίου. Ένα ματς με λίγα φάουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτι που συντέλεσε στο να γίνει ένα ανοιχτό στο σκορ παιχνίδι. Με την ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 46-30 αντικρίσαμε ένα επίσης ανοιχτό δεύτερο ημίχρονο με το σκορ να κλείνει στο πολύ εντυπωσιακό 93-75 υπέρ της ΥΑΟΕΕΑ και ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα να προστίθεται για την ΥΑΟΕΕΑ απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του ΤΑ Αγίου Δημητρίου.

Στον αγώνα που έκλεισε την αγωνιστική ημέρα για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου είχαμε αντιμέτωπες την ομάδα του Α’ ΤΤ Ν/Α Αττικής με την ομάδα του ΤΔΜΑ. Σ’ ένα πολύ κλειστό και δυνατό παιχνίδι όπου το σκορ είχε αρκετές διακυμάνσεις και αλλαγές η ομάδα της τροχαίας Ν/Α Αττικής κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό 65-55.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
ΥΜΕΤ – ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 61-43
Δεκάλεπτα : Α. 22-07 Β.35-12 Γ. 50-24 Δ.61-43
Ο υπεύθυνος της ομάδας της ΥΜΕΤ μας έδωσε τις παρακάτω δηλώσεις για το παιχνίδι : “Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή αλλά είχαμε ένα ανταγωνιστικό ματς ανεξαρτήτου του σκορ. Κατεβήκαμε σχετικά πλήρης στον αγώνα και κάπως έτσι κόψαμε τα πόδια στον αντίπαλο από την αρχή. Ειδικά στην θέση “5” ήμαστε δυνατοί και τους ρίξαμε έτσι την ψυχολογία.”

ΥΑΟΕΕΑ – ΤΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 93-75
Δεκάλεπτα : Α. 24-11 Β.46-30 Γ. 71-57 Δ.93-75

Α’ ΤΤ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ – ΤΔΜΑ 65-55
Δεκάλεπτα : Α. 17-09 Β.25-19 Γ. 46-38 Δ.65-55
Ο υπεύθυνος της ομάδας του Α’ ΤΤ Ν/Α Αττικής μας έδωσε τις παρακάτω δηλώσεις για το παιχνίδι : “ Μία άτυπη αθλητική κόντρα από τα παλιά με την αντίπαλη ομάδα και λόγω αυτής είχαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ μας πάντα σε φιλικό κλίμα και με σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλο. Εμείς ήμαστε άστοχοι στο ματς αυτό και σε κακή για τα δεδομένα μας κατάσταση. Αλλά παρ’ όλα αυτά και λόγω των ελλείψεων της αντίπαλης ομάδας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.”

ΥΔΕΑΠ – ΑΤ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 20-00
Άνευ αγώνα 20-00

Εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και την πορεία προς το κύπελλο

Scroll to Top