2οι αγώνες Μπόουλινγκ Αστυνομικών, Αθήνα 29/03/2024.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε τους 2ους αγώνες Μπόουλινγκ Αστυνομικών, την Παρασκευή 29/03/2024 στο Περιστέρι Αττικής και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου Royal Bowling.

Τους αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Α/Υ΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας Υ/Β΄ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Κατηγορία Ομαδικό

1η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ Δημήτριος

1η θεση ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

2η θέση ΘΕΟΛΟΓΗΣ Βασίλειος

2η θέση ΜΙΤΑΚΗΣ Κωνσταντίνος

3η θέση ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος

3η θέση ΚΑΛΙΑΝΕΖΟΣ Ιωάννης

Κατηγορία Ατομικό

1η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ Δημήτριος

2η θέση ΚΑΛΙΑΝΕΖΟΣ Ιωάννης

3η θεση ΘΕΟΛΟΓΗΣ Βασίλειος

Στους νικητές των κατηγοριών του πρωταθλήματος απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια, και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Υ΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής μπόουλινγκ για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των 2ων αγώνων μπόουλινγκ, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Το Προεδρείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας, για την αγαστή συνεργασία καθώς και για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή προσφορά τους, στην Ένωσή μας, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση των 2ων αγώνων.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top