2οι Πανελλήνιες Αγώνες Αστυνομικών – Αλεξιπτωτιστών

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι 2οι Πανελλήνιες Αγώνες Αστυνομικών – Αλεξιπτωτιστών τους οποίους διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με τους Έλληνες Αεροδύτες στη στρατιωτική βάση Δεκελείας – Αεροδρόμιο Τατοΐου, στις 23-24 Οκτωβρίου 2021. Μετά το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές  πτερύγων και διπλωμάτων αλεξιπτωτιστών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων για τους αστυνομικούς που έφεραν εις πέρας την εκπαίδευση αλεξιπτωτιστή στατικού ιμάντος.

Στους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Αστυνομικών-Αλεξιπτωτιστών συμμετείχαν 17 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών και βαθμών από Ειδικούς Φρουρούς μέχρι Αστυνομικούς Διευθυντές. Οι Αστυνομικοί έδωσαν το βροντερό παρόν ακόμη και από Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα και Κατερίνη.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΜΠΑΛΛΑΣ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Διοικητής της Υπηρεσίας μη στελεχωμένων αεροσκαφών ΕΛ.ΑΣ. Α/Υ κ. Άγγελος ΚΕΝΤΙΣΤΟΣ, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας ΕΛ.ΑΣ. Α/Β΄ π. ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Αλέξιος.

Στην εκδήλωση βρίσκονταν εθελοντικά και οι κ. Κυριάκος Σιδηρόπουλος και κ. Χρήστος Χρηστίδης διασώστες του Τομέα Μοτοσυκλετιστών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, οι οποίοι είχαν σκοπό την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε Α/Α ΄κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος εκφράζει τα ευμενή του σχόλια για τη διοργάνωση και τον συντονισμό στα μέλη της επιτροπής αλεξιπτωτισμού ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗ Αντώνιο, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη και ΤΖΑΜΑΛΗ Παναγιώτη, καθώς η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες ήταν εντυπωσιακή, τονίζοντας παράλληλα ότι η Α.Ε.Α.Ε. θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια των Αστυνομικών – Αλεξιπτωτιστών.

Οι κατηγορίες των συμμετεχόντων:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1ος ΤΣΕΛΛΟΣ Παύλος – Πέτρος
2ος ΛΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Χαράλαμπος
3ος ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ Ανδρέας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
1ος ΤΣΑΡΟΥΧΙΚΗΣ Θεόφιλος
2ος ΡΑΠΤΗΣ Γρηγόριος
3ος ΠΕΛΟΥΚΙΔΗΣ Χαράλαμπος

Scroll to Top