2οι Πανελλήνιοι Ποδηλατικοί Αγώνες Αστυνομικών, στις κατηγορίες Ανδρών και Μάστερ/Όπεν

Σας γνωρίζουμε ότι, η Ένωσή μας προγραμματίζει να συνδιοργανώσει τους 2ους Πανελλήνιους Ποδηλατικούς Αγώνες Αστυνομικών, στις κατηγορίες Ανδρών και Μάστερ/Όπεν, την Τετάρτη 25/03/2020 στο πλαίσιο του «43ου Αγώνα Θυσίας». Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Πατρέων, τον Δήμο Καλαβρύτων και το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον «43ου Αγώνα Θυσίας».

Η διοργάνωση των 2ων Πανελλήνιων Ποδηλατικών Αγώνων Αστυνομικών της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω Ποδηλατικό Όμιλο ο οποίος θα μεριμνήσει για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες και ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και να έχουν ενεργό δελτίο της Ε.Ο.Π. για το έτος 2020.

Γνωρίζεται ότι, η συμμετοχή και η απόδοση στον εν θέματι αγώνα θα αποτελέσει ένα από τα κριτήρια επιλογής για τη στελέχωση της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδηλασίας η οποία θα συμμετέχει στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας το οποίο θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 14-18/09/2020 στην Ελβετία.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει μέχρι 18/03/2020 και ώρα 20.00 α) να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και β) τη φόρμα της δήλωσης συμμετοχής που έχει αποσταλεί στο ποδηλατικά σωματεία και γ) να τις αποστείλουν με e-mail στον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρέων popatras71@gmail.com και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο helathpo1990@gmail.gr.

Τα εν λόγω έγγραφα να είναι σε επεξεργάσιμη μορφή και με κεφαλαία γράμματα, προς διευκόλυνση των διοργανωτών, λόγω του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους.

Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί και η σχετική προκήρυξη των αγώνων από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον προπονητή ποδηλασίας της αντιπροσωπευτικής ομάδας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Παύλο κιν. 6936974769.

 Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top