2ος Πανελλήνιος αγώνας αντοχής καρτ Endurance στην Αθήνα

Σας γνωρίζουμε ότι,  η  Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει τον 2ο Πανελλήνιο αγώνα αντοχής αγώνα καρτ Endurance στις εγκαταστάσεις της πίστας Speed Force στο Κορωπί Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες και ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

O αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23/05/2018 και ώρα 18:00 (ώρα έναρξης) και θα πραγματοποιηθεί με καρτ των 400cc. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες των δέκα (10) ατόμων και θα ζυγίζονται. Στη συνέχεια με κλήρωση θα καθοριστεί η θέση εκκίνησης τους. Ο αγώνας θα έχει διάρκεια σαράντα πέντε (45) λεπτών συνεχούς οδήγησης.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να προσέλθουν στη πίστα μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής του αγώνα είναι πενήντα (50) Ευρώ το άτομο.

Παρακαλούνται όπως τα ενδιαφερόμενα μέλη, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο  helathpo@otenet.gr., την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21  Μαΐου  2018.

Σχετικές πληροφορίες-ερωτήσεις στον Αρχ. Αμολοχίτη Νικόλαο τηλ. 6947816917.

Scroll to Top