2ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Καλαθοσφαίρισης 2014-2015

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 διοργάνωσε τον 2ο Τελικό Κυπέλλου Φιλίας Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς Άνω Λιοσίων.

Αντιμέτωπες στον τελικό ήταν οι ομάδες του Α.Τ. Ζεφυρίου και του Α.Τ. Βύρωνα.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου και φιλάθλων των δύο ομάδων αλλά και του αστυνομικού αθλητισμού το Α.Τ. Βύρωνα νίκησε το Α.Τ. Ζεφυρίου με σκορ Α.Τ. Ζεφυρίου – Α.Τ. Βύρωνα 61-71.

Ειδικότερα, η ομάδα του Α.Τ. Ζεφυρίου αγωνίστηκε με προπονητή ομάδας τον κ. Ντελή, βοηθό προπονητή τον κ. Παπασπύρου και αθλητές τους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (27π), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (19π), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (5π), ΚΑΙΔΑΝΤΖΗ (2π), ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗ (2π), ΜΑΡΚΟ (2π), ΝΑΛΜΠΑΝΤΙΔΗ (2π), ΒΑΖΟΥΡΑ, ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟ, ΚΟΡΕΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. Η ομάδα του Α.Τ. Βύρωνα αναδείχθηκε Κυπελλούχος Φιλίας με προπονητή ομάδας τον κ. ΜΠΑΤΙΛΑ, βοηθό προπονητή τον κ. Φαρμάκη και αθλητές τους ΚΑΛΦΟΥΤΖΟ (28π), ΧΑΤΣΕΡΑ (14π), ΖΑΡΟΠΟΥΛΟ (13π), ΛΑΪΟ (8π), ΠΟΛΥΖΟ (3π), ΛΟΤΣΙΟ (3π), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ (2π), ΓΚΑΜΠΛΙΩΝΗ (1π), ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ, ΒΟΥΛΤΣΙΝΟ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ.

Πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού αναδείχτηκε ο ΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Α.Τ. Βύρωνα και νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων ο ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ Ευάγγελος του Α.Τ. Βύρωνα.

Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. κ. ΜΑΥΡΟΪΔΗΣ Γεώργιος, μέλη του Δ.Σ της Α.Ε.Α.Ε καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Η Α.Ε.Α.Ε. τίμησε για την προσφορά τους, τους υπευθύνους των ομάδων Α.Τ. Δημ. Θεάτρου, Αστυνομικής Ακαδημίας, Α.Τ. Βύρωνα, Α.Τ. Παγκρατίου και Α.Τ. Ζεφυρίου.

Με τον προαναφερόμενο αγώνα οι διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, περατώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Στους τρεις θεσμούς που διεξήχθησαν, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας, αγωνιστήκαν είκοσι οκτώ (28) ομάδες, με περίπου εφτακόσιους (700) αστυνομικούς αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στον ελεύθερο τους χρόνο προάγοντας έτσι τον αστυνομικό αθλητισμό και συσφίγγοντας τις σχέσεις μεταξύ τους, σε αγωνιστικό και συναδελφικό επίπεδο.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τους παίκτες όλων των ομάδων για το ήθος που επέδειξαν όλη την αγωνιστική περίοδο, συγχάρηκε τις ομάδες για την παρουσία τους και δεσμεύτηκε για την πρόοδο των διοργανώσεων της Αθλητικής Ένωσης δίνοντας νέο ραντεβού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εν κατακλείδι ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στο Διευθυντή της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟ Αλέξανδρο καθώς και στο λοιπό προσωπικό της Υπηρεσίας, για την αγαστή συνεργασία αλλά και τη συνδρομή που μας παρέχουν στα πλαίσια της διοργάνωσης και της διεξαγωγής του 14ου Πρωταθλήματος, του 8ου Κυπέλλου και του 2ου Κυπέλλου Φιλίας καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Scroll to Top