2ος Τελικός Super Cup Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη

Γνωρίζουμε στους φίλους του αστυνομικού αθλητισμού ότι την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο δεύτερος τελικός υπερπρωταθλητή (Super Cup) Καλαθοσφαίρισης της Α.Ε.Α.Ε. υπό την αιγίδα του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος.

 Σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση για τον αστυνομικό αθλητισμό το Α.Τ. Τούμπας, πρωταθλήτρια ομάδα Θεσσαλονίκης, αντιμετώπισε και κέρδισε το Α.Τ. Πεντέλης πρωταθλήτρια ομάδα Αττικής. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το Α.Τ. Πεντέλης προηγούταν στο σκορ με διαφορά που έφθασε και τους είκοσι ένα πόντους (21), ωστόσο η χαλάρωση που έδειξαν οι αθλητές των πρωταθλητών Αττικής έδωσαν το δικαίωμα στο Α.Τ. Τούμπας να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει το κύπελλο του Υπερπρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Δεκάλεπτα: 21-31, 37-50, 56-64, 91-90.

Διαιτητές: Πολυχρονιάδης, Μοσχοτόγλου.

Α.Τ. ΤΟΥΜΠΑΣ (Καλέργης): Γαλανίδης 26, Τσιαουσίδης 14, Τσαβλίδης 5, Μυλωνίδης 19, Μισιρλόγλου 8, Περδίκας 9, Τσιάτσος 4, Ιατρίδης 6, Γεωρίου, Χοροζίδης, Καραγιώργης, Τζούλης.

Α.Τ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ.: Τσούτσος 15, Βαρλας, Μπογδανίδης 5, Κουπίδης 25, Θέος 21, Μαλούκος, Κωνσταντώνης 9, Γάτος 6, Γεωργοπαπαδάκος 6, Κοθράς, Δουβλαντώνης, Χριστοφάκης 3.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος αστυνομικών-αθλητών και φίλων του αστυνομικού αθλητισμού. Τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του Προέδρου του Π.Β.Ε. Α/Υ΄ ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ Χριστάκη παρέλαβε ο Υ/Α΄ ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος  Ταμίας του Π.Β.Ε.. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Α/Β΄ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Αρχ/κα ΜΥΡΣΙΛΟΓΛΟΥ Γρηγόριο Γραμματέα του Π.Β.Ε. για την εξαίρετη διοργάνωση και φιλοξενία. Την εκδήλωση τίμησε και ο Α/Α΄ κ. ΚΑΡΑΚΟΝΤΙΝΟΣ Ευστράτιος Διοικητής Ασφαλείας Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας του αγώνα παρατέθηκε γεύμα στην ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης.

 Το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Υ/Α΄ ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης , ο Α΄ Αντιπρόεδρος Α/Α΄ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Υ/Β΄ ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Αχιλλεύς, ο Γενικός Γραμματέας αυτής Ανθ/μος ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας και ο Ταμίας Ε.Φ. ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ Κων/νος.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει το Προεδρείο του Π.Β.Ε. και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Υ/Α΄ ΖΑΧΑΡΗ Γεώργιο και Αρχ/κα ΜΥΡΣΙΡΟΓΛΟΥ Γρηγόριο για την άρτια διοργάνωση, τη θερμή φιλοξενία και το ζήλο τους.

Scroll to Top