2ο Κύπελλο Σκακιού Αστυνομικών Αττικής

Νέα χρονιά με νέα διοργάνωση για το κορυφαίο πνευματικό άθλημα!

Οι σκακιστές αστυνομικοί θα αναμετρηθούν στην σκακιέρα στο 2ο Κύπελλο Σκακιού Αττικής που διοργανώνει η Ένωσή μας  στην Αθήνα , την Τετάρτη 15/03/2023.

Το κύπελλο θα είναι ενιαίο για όλους, αλλά θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις ( για αθλητές συλλόγου και ερασιτέχνες αθλητές).

Πληροφορίες για τον τρόπο διαγωγής, τον χρόνο σκέψης και τις κατηγορίες βράβευσης θα βρείτε στην σχετική προκήρυξη εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου μέχρι και την Δευτέρα 13/03/2023 και ώρα 22:00.

Αίτηση συμμετοχής

Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν προσέλθει στον χώρο των αγώνων και να επιβεβαιώσουν τις συμμετοχές τους έως την 15:00 ώρα ώστε να πραγματοποιηθεί η κλήρωση το αργότερο την 15:15 ώρα της 15/03/2023 και αμέσως να διεξαχθεί ο πρώτος γύρος.

Το εν θέματι κύπελλο έχει λάβει την έγκριση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωση με το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Υπαστυνόμο Β΄ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο στο τηλ. 6976760861.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top