2ο Κύπελλο Σκακιού Αστυνομικών Αττικής

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 2ο Κύπελλο Σκακιού Αστυνομικών Αττικής, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, στο Athens Chess Club στην Αθήνα.

Το εν λόγω κύπελλο διοργανώθηκε για δεύτερη φορά, συνέχεια των τεσσάρων πρωταθλημάτων, αποδεικνύοντας ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα.
Συνολικά έλαβαν μέρος είκοσι ένας (21) αστυνομικοί αθλητές, οι οποίοι έφυγαν γεμάτοι θετικές εντυπώσεις από το επίπεδο της διοργάνωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του κυπέλλου και ειδικότερα να συγχαρεί τα μέλη της επιτροπής σκακιού για την προετοιμασία και ορθή διεξαγωγή της διοργάνωσης, τους αθλητές για την παρουσία τους και την προσπάθειά τους, τους υπεύθυνους του χώρου διεξαγωγής του Athens Chess Club κ. Παυλή Αντώνιο και κ. Καλέση Νικόλαο για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία καθώς και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.) για την στήριξή της.

Παρόντες στην εκδήλωση για την επιτυχή διοργάνωση του κυπέλλου ήταν : το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Νταλαμπίρας Σπύρος, ο Οργανωτικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Μανούρας Νικόλαος και ο Αναπληρωτής Ταμία του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Σούλος Απόστολος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από πολλές ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες παρτίδες τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Νικητές Κυπέλλου
1η θέση Βουτσάς Λεωνίδας
2η θέση Κουβελάκης Κωνσταντίνος
3η θέση Δερμεντζής Ευθύμιος

Κατηγορία Ερασιτεχνών
1η θέση Μανουσαρίδης Ιωάννης
2η θέση Σταυροπιερράκος Θεόδωρος
3η θέση Παναγιωτίδης Ελευθέριος

Κατηγορία με δυναμικότητα έλο <1400 (Under 1400)
1η θέση Δερμεντζής Ευθύμιος
2η θέση Πεπόνης Μάριος
3η θέση Χρυσίδης Ιωάννης

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Η συμμετοχή των αθλητών στο κύπελλο δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων τους αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπόσχονται στους λάτρεις του σκακιού και άλλες δράσεις στο μέλλον.

Scroll to Top