2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Άμπου Ντάμπι Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 3-10 Νοεμβρίου 2017

Γνωρίζεται ότι, το 2ο παγκόσμιο πρωτάθλημα αστυνομικών που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 10/11/2017 και διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (U.S.I.P.) ολοκληρώθηκε.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε με δύο αποστολές στα αθλήματα του τζούντο και ζίου ζίτσου και απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκόμενων για την παρουσία της κερδίζοντας το σεβασμό για την αγωνιστικότητα των αθλητών της.

Στο άθλημα του τζούντο ο ΗΛΙΑΔΗΣ Χρήστος στην κατηγορία – 100 κιλά κατέκτησε την 7η  θέση όπως και ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης στην κατηγορία των – 73 κιλών με προπονητή τον ΠΕΤΡΑΚΗ Γεώργιο.

Στο άθλημα του ζίου ζίτσου ο ΖΗΣΗΣ Βασίλειος κατέκτησε την 7η θέση στα – 77 κιλά.

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τις εταιρείες NRG του ενεργειακού ομίλου ΧΑΝΔΡΗ και WIND που κάλυψαν εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της αποστολής, την αθλητική ένωση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων καθώς και την Παγκόσμια Αθλητική Ένωση Αστυνομιών για την άψογη φιλοξενία τους και την από κάθε άποψη άρτια διοργάνωση οπού έλαβαν μέρος αστυνομικοί αθλητές πάνω από 45 χώρες απ’ όλο τον κόσμο.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον προπονητή ΠΕΤΡΑΚΗ Γεώργιο ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος του Τζούντο, τόσο υλικά όσο και πρακτικά, και στη άξια εκπροσώπηση του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλες τις πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Τα μέλη της αποστολής

Αρχηγός Αποστολής: ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος

Συνοδός: ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος

Προπονητής: ΠΕΤΡΑΚΗΣ Γεώργιος

Αθλητές: ΖΗΣΗΣ Βασίλειος, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΗΛΙΑΔΗΣ Χρήστος – Παρασκευάς

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top