2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής με αεροβόλο όπλο στο Βύρωνα 07.10.2018

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ενημερώνει τα μέλη της ότι, θα διοργανώσει το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής με αεροβόλο όπλο Αστυνομικών. Ο αγώνας θα  πραγματοποιηθεί την 07/10/2018 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα σε συνεργασία με την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην προαναφερόμενη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (helathpo@otenet.gr) τη σχετική αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 28/09/2018.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα μία ώρα πριν την επίσημη ώρα έναρξης αυτού (θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση). Κατά την διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν οι επίσημοι κανονισμοί της Ομοσπονδίας.

Η συμμετοχή στους αγώνες θα αποτελέσει κριτήριο για την επιλογή αθλητών που θα πάρουν μέρος στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών υπό την αιγίδα της U.S.P.E. που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο στη Γερμανία.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν τόσο στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης ή στον Αντιπρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμο Β΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο στο τηλέφωνο 6983458252.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top