2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην Άμμο

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) το διήμερο 31 Μαΐου & 01 Ιουνίου 2014, το 2ο Πανελλήνιο τουρνουά πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley). Η διοργάνωση έλαβε χώρα στον Σχοινιά Μαραθώνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου «ΚΑΡΑΒΙ».

Οι συμμετοχές των αθλητών-αστυνομικών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές και το επίπεδο του τουρνουά κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και το πάθος των αθλητών εμφανές σε κάθε τους προσπάθεια. Χαρακτηριστικό της θέλησης ήταν πως ο μεγάλος και μικρός τελικός τελέσθηκαν κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί αθλητές της πετοσφαίρισης έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό, γεγονός που αποδεικνύεται από την πολυάριθμη παρουσία τους.

Από την διεξαγωγή του 1ου και 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης  θα συγκροτηθεί, ύστερα από βαθμολογία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στα επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αστυνομικών καθώς και σε άλλα τουρνουά που θα διεξαχθούν ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα στη διοργάνωση συμμετείχαν σαράντα έξι (46) αθλητές-αστυνομικοί απ’ όλη την Ελλάδα και μέσω της διαδικασίας των ομίλων οι νικητές αυτών διασταυρώθηκαν μεταξύ τους φθάνοντας στους τελικούς.

Η κατάταξη των ομάδων στις 3 θέσεις του βάθρου έχει ως κάτωθι :

  • Κατηγορία Ανδρών

1η Θέση

ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

2η Θέση

ΣΤΑΘΑΚΗΣ Παναγιώτης

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος

3η Θέση

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόδωρος

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Γεώργιος

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αρχ/κας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Δημήτριος στο τέλος των αγώνων ευχαρίστησε τους παίκτες όλων των ομάδων για το ήθος τους, την αυταπάρνηση και το πάθος που επέδειξαν και συγχάρηκε τις ομάδες των τελικών για την παρουσία τους. Δεσμεύτηκε για την ανάπτυξη της εν θέματι διοργάνωσης και την πρόοδο όλων των διοργανώσεων της Αθλητικής Ένωσης.

Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι του αστυνομικού αθλητισμού, οι οποίοι απόλαυσαν το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές-αστυνομικούς που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, την Ε.Ο.Π.Ε. για την βοήθεια που προσέφερε μέσω του εκπροσώπου της κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Δημοσθένη, όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν στη διοργάνωση και διεξαγωγή του, τον παλαίμαχο αθλητή της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης κ. ΦΑΚΗ Ιωάννη καθώς και τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου «ΚΑΡΑΒΙ» κ. ΜΑΝΙΑΤΗ Χαράλαμπο, ο οποίος με τις άρτιες εγκαταστάσεις αλλά και τις γνώσεις του συνέβαλλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της δεύτερης διοργάνωσης.

Οι αθλητές της πετοσφαίρισης φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Ιούνιο.

Scroll to Top