2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο – Παράρτημα Βορείου Ελλάδος

Σας γνωρίζουμε ότι το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών διοργάνωσε το διήμερο 2-3 Ιουλίου 2016 το 2ο Τουρνουά πετοσφαίρισης στην άμμο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του «beach bar pirates».

Οι συμμετοχές των αθλητών – αστυνομικών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές και το επίπεδο του τουρνουά κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Οι αθλητές και οι θεατές απόλαυσαν έναν υγιή και υψηλό ανταγωνισμό με περίσσιο πάθος. Είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί αθλητές έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό, γεγονός που αποδεικνύεται από προοδευτική αυξανόμενη συμμετοχή τους.

Στο εν θέματι τουρνουά έλαβαν μέρος σαράντα ένα (41) αθλητές-τριες – αστυνομικοί απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: Ανδρών – Γυναικών – Μεικτό. Στην κατηγορία των ανδρών τα δεκαεπτά (17) ζευγάρια ανδρών χωρίστηκαν μετά από κλήρωση σε τρεις (3) ομίλους των τεσσάρων κι ένα όμιλο των πέντε (5) και προκρίθηκαν οι δύο πρώτοι των ομίλων. Εν συνεχεία, τα οκτώ (8) ζευγάρια που προκρίθηκαν, αγωνίσθηκαν με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού.

Η κατάταξη των αγωνιζόμενων ζευγαριών ανά κατηγορία έχει ως εξής:

  • Κατηγορία Ανδρών

1η θέση :

ΚΙΟΣΣΕΣ Δημήτριος

ΚΑΣΚΑΒΑΛΑΣ Αλέξης

2η θέση

ΚΑΛΑΝΤΑΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

ΣΑΒΒΙΔΗΣ Πλάτων

3η θέση

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Αναστάσιος

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ Ξενοφών

  • Κατηγορία Γυναικών

1η θέση

ΚΑΨΑΧΕΙΛΗ Παναγιώτα

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κυριακή

2η θέση

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ Σάρα

3η θέση

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ Χριστίνα

ΤΣΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Ευαγγελία

  • Κατηγορία Μεικτό

1η θέση

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Γεώργιος

2η θέση

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κυριακή

ΣΑΡΟΓΛΟΥ Συμεών

3η θέση

ΚΑΨΑΧΕΙΛΗ Παναγιώτα

ΤΣΑΤΣΟΥΛΑΣ Ιωάννης

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υπαστυνόμος Α΄ ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος, αφού ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης «beach bar pirates» για τη δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, τους διαιτητές και τους αγωνιζόμενους αθλητές , ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Scroll to Top