2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης, την Παρασκευή 31/01/2020 στο Κ.Γ. Γλυκών Νερών του Δήμου Παιανίας.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας στηρίζει την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού σε αθλήματα που δεν έχουν την ίδια δυναμική με τα καθιερωμένα. Συνολικά έλαβαν μέρος οχτώ (8) άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μετά τη λήξη των αγώνων έφυγαν με ικανοποίηση και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρωτάθλημα το παρακολούθησαν πλήθος μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών.

Μετά το πέρας των αγώνων ο Αναπλ. Γενικού Γραμματέα ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος έκοψε τη καθιερωμένη βασιλόπιτα ευχόμενος υγιή χρονιά με πολλές επιτυχίες σε όλους, ενώ στον τυχερό ΣΚΑΡΛΑΤΟ Παναγιώτη που κέρδισε το φλουρί δόθηκε μία τσάντα με εθιμοτυπικά δώρα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Το Προεδρείο μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος και έδωσαν το παρόν στους αγώνες και πιο συγκεκριμένα την Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.) κα. ΧΑΤΖΙΝΑ Βικτωρία, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. ΔΑΒΑΡΗ Γεώργιο, την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών κα. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Φωτεινή, τον Προπονητή του Τμήματος Αντιπτέρισης του Α.Ο. Γλυκών Νερών κ. ΚΑΤΣΙΦΑ Βασίλειο.

Παρόντες στην εκδήλωση για την επιτυχή διοργάνωση του πρωταθλήματος ήταν ο Αναπλ. Γενικού Γραμματέα Αρχ/κας ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος και το Μέλος του Δ.Σ. Υπ/κας ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος.

 Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια.

Αποτελέσματα:

1η Θέση- ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ Παναγιώτης

2η Θέση- ΣΑΡΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Άνθιμος

3ης Θέση- ΠΑΡΙΣΗ Ευαγγελία & ΚΑΡΑΠΕΤΡΙΔΗΣ Άγγελος

5η Θέση- ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος

6η Θέση- ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας

7η Θέση- ΡΑΠΤΗΣ Βασίλειος

8η Θέση- ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος

Scroll to Top