2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αστυνομικών – 43ος Αγώνας Θυσίας

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, συνδιοργάνωσε 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αστυνομικών, την Κυριακή 30/05/2021, στο πλαίσιο του «43ου Αγώνα Θυσίας» ο οποίος διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του 1821 αλλά και τη συμπλήρωση των πενήντα χρόνων από την ίδρυση του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω Ποδηλατικό Όμιλο ο οποίος μερίμνησε για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώθηκε για δεύτερη φορά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:

1η  θέση ΚΑΡΡΗΣ Ιωάννης
2η  θέση ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ  Γεώργιος
3η  θέση ΜΙΧΟΣ Βασίλειος

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ  και ο Γενικός Γραμματέας Ανθυπαστυνόμος Ρήγας ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ θέλοντας να ευχαριστήσουν για την αγαστή συνεργασία και επιτυχή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όλους όσους συνέβαλλαν, απένειμαν τιμητική βράβευση στον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο κ. Σπύρο ΠΟΛΙΤΗ.

Ο Αντιπρόεδρος Β΄ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Δημήτριος ΑΒΑΝΙΔΗΣ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αρχιφύλακα ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Παύλο προπονητή της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για την εργατικότητά του και την αγάπη του για το άθλημα της ποδηλασίας καθώς και στον Διοικητή του Α.Τ. Καλαβρύτων Α/Υ΄ Βασίλειο Σταθούλια για την πολύτιμη βοήθειά του στην τέλεση και διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ανδρέας Φίλιας, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Ολυμπιονίκης Μιχάλης Κουρέντας, ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων κος Λιανόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Πάτρας κος Πολίτης, ο Διοικητής του Α.Τ. Καλαβρύτων Α/Υ΄ Βασίλειος Σταθούλιας, ο Υποδιοικητής της Π.Υ., ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Καλαβρύτων κος Ερμείδης, ο Πρόεδρος των Ξενοφόχων κος Δαφαλιάς, και πολλοί άλλοι.

Scroll to Top