2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι

Επανέναρξη για το κορυφαίο πνευματικό άθλημα!!
Οι σκακιστές αστυνομικοί θα αναμετρηθούν στην σκακιέρα στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργανώνει η Ένωση μας στο Athens Chess Club (οδός Καλαμιώτου 19-23, 4ος Όροφος) στην Αθήνα Αττικής, την Τετάρτη 14/10/2020.

Η εν λόγω διοργάνωση συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού για το έτος 2020, η οποία θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 18 Οκτωβρίου 2020 και έχει εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, αποτελεί τη μοναδική αθλητική δράση αστυνομικών που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «be active» σε όλη την Ευρώπη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.

Το πρωτάθλημα θα είναι ενιαίο για όλους, αλλά θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις ( για αθλητές συλλόγου και ερασιτέχνες αθλητές).
Οι πληροφορίες για τον τρόπο διαγωγής, τον χρόνο σκέψης και τις κατηγορίες βράβευσης θα βρείτε στη σχετική προκήρυξη εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου μέχρι και την Δευτέρα 12/10/2020 και ώρα 22:00.

Αίτηση Συμμετοχή

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 14/10/2020 και ώρα 15:00 στον χώρο των αγώνων. Το εν θέματι πρωτάθλημα έχει λάβει την έγκριση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής.

Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, που έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Οι σκακιστές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά μάσκα κατά την προσέλευση και διεξαγωγή των αγώνων.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωσης με το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Ανθυπαστυνόμο ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο στο τηλ. 6976760861.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top