2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην Άμμο

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το δεύτερο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley) Αστυνομικών  το Σάββατο 31 Μαΐου  και την Κυριακή 01 Ιουνίου 2014 στην Αττική.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 30/05/2014 και ώρα 12:00 συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστέλλοντας την στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης  210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο (e-mail): helathpo@otenet.gr. Την ανωτέρω αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπορείτε να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης στη στήλη χρήσιμες φόρμες.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Απλός Ανδρών
  • Απλός Γυναικών

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης στην άμμο. Η Αθλητική Ένωση θα διασφαλίσει την παρουσία των διαιτητών καθώς και των κριτών για τους αγώνες.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία,  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/05/2014 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, Πύλη Μνημείου ) από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή. Δικαίωμα παρουσίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που αφορά τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Τουρνουά,  στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Ά γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι αναλόγως με τις συμμετοχές και θα αγωνιστούν όλα τα ζευγάρια μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν σε αντιστοιχία (1-2, 2-1) σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες το Σάββατο 31/05/2014 και ώρα 09:00  στην τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός μπορεί να υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 09:00 ώρα της 31/05/2014 στην οργανωτική επιτροπή. Την αίτηση εγγραφής μέλους μπορείτε να την αναζητήσετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Έχει ληφθεί μέριμνα από τους οργανωτές, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών.

Scroll to Top