2ο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Άμμου Ανδρών Αστυνομικών, Βάρνα Βουλγαρία, 8-13 Σεπτεμβρίου 2018

Στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας το χρονικό διάστημα 8-13 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου στην άμμο (Beach Soccer U.S.P.E. Cup) στο οποίο συμμετείχε η αντιπροσωπευτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Το εν λόγω Πανευρωπαϊκό Κύπελλο διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της Βουλγαρίας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.).

Η νεοσύστατη ομάδα μας, συμμετείχε για πρώτη φορά στον εν λόγω θεσμό, αποδεικνύοντας ότι η Ένωση δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, ενώ απέσπασε και τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών καθώς και της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών για την εν γένει συμπεριφορά και παρουσία των μελών της ομάδας μας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η ομάδα τιμήθηκε με το βραβείο του «ευ αγωνίζεσθε» από τον Τεχνικό Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών κύριο Ole Jacobsen. Στα μέλη της αποστολής απονεμήθηκε από τους διοργανωτές τιμητικό κύπελλο για τη συμμετοχή της ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο.

Οι αθλητές που μετείχαν στην αποστολή ήταν:

ΖΗΝΔΡΟΣ Στυλιανός, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, ΤΣΑΡΔΑΣ Ιωάννης, ΓΚΟΥΒΑΣ Χρήστος, ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος, ΚΡΙΠΙΝΤΙΡΗΣ Παναγιώτης, ΜΥΛΩΝΑΣ Ξενοφών

Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος, ενώ την ομάδα συνόδευσαν ο Αναπλ. Γενικού Γραμματέα ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος και το Μέλος του Δ.Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.

Ο Πρόεδρος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους προσπάθειες!

Scroll to Top