2ο Attica Cup Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 2ο Attica Cup Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο αστυνομικών στον Γέρακα στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena παραλία Λ. Σπάτων 42.

Περίπου τριάντα (30) αστυνομικοί και μία (1) φιλοξενούμενη ομάδα αστυνομικών από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών του Μονακό αξιοποίησαν την ευκαιρία και αγωνίστηκαν στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μικτού, αρχικά σε ομίλους και στην συνέχεια στην τελική φάση προσφέροντας το αντίστοιχο θέαμα.

Η τελική κατάταξη των νικητών είναι:

Κατηγορία Γυναικών

1η θέση Σταυροπούλου Αικατερίνη – Λάϊου Παναγιώτα

2η θέση Κίσσα Ελευθερία -Χαραβελούλη Μαρία-Αγγελική

Κατηγορία Ανδρών

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών του Μονακό ενώ στους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος η κατάταξη ήταν:

1η θέση Παπανικολάου Δημήτριος – Ούσιος Σταύρος

2η θέση Χριστόπουλος Δημήτριος – Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Κατηγορία Μικτού:

1η θέση Παπανικολάου Δημήτριος – Λάϊου Παναγιώτα

2η θέση Αδαμόπουλος Αθανάσιος – Χαραβελούλη Μαρία-Αγγελική

Ο Πρόεδρος Α/Α΄  Γεώργιος Τζατζάκης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Μιχάλη Τριανταφυλλίδη για τη φιλοξενία του αγώνα, τους αθλητές για τη συμμετοχή και την αγωνιστικότητά τους καθώς και τους αθλητές αστυνομικούς μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Μονακό για την παρουσία τους στους αγώνες.

Scroll to Top